Про Академію

Меню

Грантова можливість у 15 000 грн. для студентів Академії

23 Вересня 2020 13:04

В межах соціального проєкту для студентів "Scholarship в Україні" стартував новий
VI конкурс для здобувачів вищої освіти.

Детальніше про діючий конкурс:

Участь у конкурсі безкоштовна! Взяти участь може будь-який здобувач освіти 2-5 курсів (в т.ч. і магістранти), не зважаючи на фаховий напрямок навчання. Переможці отримають грант на навчання у розмірі 15 000 грн, а студенти, які займуть 2гі та 3ті місця, отримають заохочувальні грошові призи – 5000 грн. та 3000 грн.

Студенту необхідно написати аналітичну статтю на одну із запропонованих організаторами тем та надіслати на поштову скриньку [email protected] для оцінки журі.

Подати заявку на участь та ознайомитися з умовами можна на сторінках конкурсу грантонадавачів:

·І грант - https://proflowers.ua/page/scholarship «Онлайн-продажі: тактики думаючого покупця або на що варто звернути увагу»

·ІІ грант - https://avtoboom.com.ua/scholarship/ «Сучасний ринок авто в Україні: тенденції та перспективи розвитку»

·ІІІ грант - https://posylka.net/uk/scholarship «Роль трекінгових сервісів на сучасному ринку онлайн-продажів»

Готові роботи приймаються до 14 грудня.

Карантин не вплине на проведення конкурсу. Студенти обов'язково отримають свої гранти.

Гранти освітяни можуть використати на сплату навчання в вашому закладі або сплату будь-яких освітніх курсів, на вибір переможця.

Освітнім закладам, студенти яких беруть участь у конкурсах, ми надаємо сертифікати учасників соціального грантового проекту "Scholarship в Україні".

Ми маємо всі чеки виплат грантів у підтвердження правдивості проведених конкурсів. Прес-конференцію, з приводу старту нового конкурсу, можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/fJ8WDbUG_rY

 

Як проходили попередні конкурси «Sсholarship в Україні» можна ознайомитися на сайті проєкту https://scholarship.in.ua/uk/provedeni-konkursi/.

Маємо надію, що студенти Міжрегіональної Академії управління персоналом опиняться серед переможців. Заздалегідь вдячні за підтримку нашого соціального проєкту "Sсholarship в Україні" щодо мотивування та підтримки української молоді!

Поділитися посиланням: