Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2017»

10 Квітня 2017 18:29

З 6 до 8 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2017», участь у якій взяла і Міжрегіональна Академія управління персоналом.

На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті та надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ.

На виставці відвідувачі змогли ознайомитися з навчальними закладами та з перших вуст одержати інформацію про їх діяльність. Ті, хто завітав до стенду МАУП, змогли довідатися про можливості отримання професійної освіти, зокрема програми навчання в Академії, підібрати курси та тренінги, необхідні для подальшого кар’єрного росту. Цьогорічною особливістю участі МАУП у виставці став оновлений стенд Академії, родзинкою якого є стіна-тантамареска. Охочі могли сфотографуватися у вигляді випускників МАУП, просто поставивши голову у відповідну частину ширми. А бажаючих зробити цікавий кадр виявилось чимало!

На виставці МАУП було нагороджено дипломом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді.

«Міжрегіональна Академія управління персоналом бере участь у виставці «Освіта та кар’єра» з перших років існування. Ми традиційно розповідаємо абітурієнтам про нові напрямки навчання та інновації. Участь вишів у спеціалізованих виставках необхідна не лише для того, щоб гідно представити себе серед інших навчальних закладів, а й для того, щоб краще познайомитися з абітурієнтами, дізнатися про їхні прагнення й смаки» - розповіли представники МАУП.

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: