Про Академію

Меню

Відбулося перше організаційне засідання спеціалізованої вченої ради К 26.142.06

17 Липня 2019 12:53

17.07.2019 у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося перше організаційне засідання спеціалізованої вченої ради К 26.142.06 з правом прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук з державного управління за спеціальністю 25.00.02 «Механізми державного управління».

Засідання розпочалося привітанням Голови спеціалізованої вченої ради, професора кафедри публічного адміністрування Міжрегіональної Академії управління персоналом, доктора філософських наук, професора Мотренка Тимофія Валентиновича.

На першому засіданні спеціалізованої вченої ради були обговорені перспективи роботи ради на 2019-2020 рр. Члени ради висловили різні пропозиції щодо оцінювання якості наукових досліджень, щодо перевірки академічних текстів на текстові запозичення. Були обговорені питання створення програмного забезпечення для підтримки роботи ради, яке збирало б усю необхідну інформацію про здобувачів, дисертації, керівників, опонентів, захисти тощо. Це б давало змогу в автоматизованому режимі генерувати більшість необхідних документів та суттєво спростити процедури підготовки до захисту та оформлення документів після захисту, зменшити організаційні труднощі здобувачів.

Бажаємо Голові та всім членам спеціалізованої вченої ради міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчої наснаги, безлічі нових професійних ідей та здобутків у вашій нелегкій, відповідальній роботі!

Поділитися посиланням: