Про Академію

Меню

У МАУП відбулася найочікуваніша танцювальна подія року – «Танці з викладачами-2017»

20 Квітня 2017 22:36

19 квітня у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулася найочікуваніша танцювальна подія цього навчального року – «Танці з викладачами-2017».

Свято танцю розпочалося натхненними словами ведучих:

«Вітаємо вас, дорогі друзі, зі святом весни! Нарешті вона впевнено закрокувала рідною українською землею. У матінки-природи готові будь-які сюрпризи, зокрема погода Великоднього тижня – цьому доказ, подекуди навіть сніг випав. А до прекрасного весняного танцю природи приєднуються і учасники конкурсної програми «Танці з викладачами» . Ото ж нехай і наше свято додасть усім весняних життєрадісних емоцій, гарного настрою та весняного здоров’я».

Зазвучали фанфари і розпочалося представлення учасників. Ведучі розповідали про вподобання та захоплення  конкурсантів. А пари були такі:

  • студентка Інституту реклами Альона Самощенко та завідувач кафедри дизайну Інституту реклами Сергій Чирчик;
  • фахівець відділу позанавчальної роботи МАУП  Аліна Левенчук та студент Інституту соціальних наук і самоврядування Михайло Шумивода;
  • фахівець відділу позанавчальної роботи МАУП Радміла Чередніченко та студент Інституту права Микола Шевченко;
  • викладач Інституту права та Економіко-правового технікум при МАУП, головний фахівець з виховної роботи Анна Куртакова та студент ЕПТ при МАУП  Ілля Тимошенко;
  • вчитель музичного мистецтва у Навчально-виховному комплексі «Престиж» при МАУП Катерина Попович та учень  3-го класу НВК «Престиж» Данило Гриценко.

Після представлення учасників ведучі оголосили правила змагань. Зокрема учасниками конкурсу могли бути танцювальні пари, що складалися з представника адміністративного або викладацького складу Академії та студента. Кожний навчальний підрозділ міг надати для участі одну або більше пар. Конкурсна програма складалася з двох номерів: перший виступ – виконання фрагменту вальсу, він був обов’язковим для всіх, другий – довільний. Вимогами до другого виступу бул тривалість номеру не більше двох хвилин, в постановці мала спостерігатися сюжетна лінія.

Тож напруження зростало і пари розпочали перший тур змагань. Зазвучав віденський вальс й конкурсанти по черзі поринули у казку. Жіноча частина була одягнена у розкішні бальні сукні, здавалося учасники на момент виступу забували, що знаходяться на конкурсній сцені, а кружляють під високою стелею опери. Обов’язкова частина конкурсу минула бездоганно, зала вибухнула бурхливими оплесками і проводила пари готуватися до продовження з незгасаючими та вдячними посмішками.

Другим конкурсним випробуванням стали «Довільні композиції», у яких пари мали поєднати акторську й танцювальну майстерність із сюжетною лінією. Конкурсанти перевтілювалися у абсолютно різні образи: чи то казкові постаті або герої кінофільмів. Альона Самощенко та Сергій Чирчик продемонстрували довільну композицію «Творчий вибух». Справжню казкову історію на паркеті створили Аліна Левенчук та Михайло Шумивода. Радміла Чередніченко та Микола Шевченко перевтілилися у героїв кінофільму «12 стільців» Остапа Бендера та Елочку Людоїдку. Анна Куртакова та Ілля Тимошенко вразили майстерним виконанням танцю «Хава нагіла». А Катерина Попович та Данило Гриценко станцювали справжній циганський танець!

Журі було дуже важко визначити переможців, однак номінації розподілились таким чином:

«Приз симпатій журі» здобули Радміла Чередніченко та Микола Шевченко;

«Приз симпатій глядачів» отримали Аліна Левенчук та Михайло Шумивода;

«Найкращою артистичною парою» визнано Анну Куртакову та Іллю Тимошенка;

«Найкращою технічною парою» було обрано Катерину Попович та Данила  Гриценка;

володарями Гран-прі конкурсу «Танці з викладачами-2017» стала пара Альона Самощенко та Сергій Чирчик.

Усі пари отримали дипломи учасників конкурсу та заохочувальні призи.

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: