Про Академію

Меню

Визначені переможці Учнівської Олімпіади МАУП-2017!

28 Березня 2017 16:13

25 березня в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся другий етап Учнівської Олімпіади МАУП-2017.

Цьогорічна Учнівська Олімпіада проходила серед учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів-партнерів системи загальної середньої освіти м. Києва

Головними організаторами заходу стали Міжрегіональна Академія управління персоналом, Економіко-правовий технікум при МАУП та Інститут реклами.

Під час Олімпіади учні змагалися у таких дисциплінах: «Основи правознавства», «Інформатика та інформаційні технології», «Психологія», «Реклама і журналістика», «Дизайн».

Олімпіада складалася з двох етапів: першого – заочного виконання завдань, другого – виконання  робіт в Академії. У першому турі Олімпіади учасники мали зареєструватися і виконати конкурсне завдання дистанційно. Охочі могли заповнити просту форму на сайті Олімпіади, після чого на електронну адресу учасників було надіслано завдання для виконання. Другий етап Учнівської Олімпіади МАУП-2017 відбувся в Президентському університеті.

Другий етап Олімпіади відкрила керівник проектів з профорієнтаційної роботи Центру координації роботи з закладами освіти МАУП, куратор Олімпіади Тетяна Аріфходжаєва, ознайомивши учасників з порядком денним.

На урочистому відкритті учнів також вітали:

  • доктор політичних наук, професор, академік Академії наук Вищої школи України, директор Українсько-Азербайджанського інституту соціальних наук і самоврядування Г.А.Алієва Іван Бідзюра;
  • доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук, академік МКА, директор Навчально-наукового інституту міжнародної економіки та фінансів імені Святої Великої княгині Ольги Валерій Захожай;
  • кандидат юридичних наук, доцент МОН, професор Міжнародної Кадрової Академії, директор Економіко-правового технікуму при МАУП Катерина Чорна.

«Такого роду Олімпіада уже третя за час існування нашої Академії. 60% учасників наших олімпіад сьогодні є успішними студентами Інституту соціальних наук і набувають професію психолога» – зауважив під час свого вступного слова Іван Бідзюра.

Після урочистого відкриття розпочалася найвідповідальніша частина  - написання робіт. Представники фахової комісії з кожної дисципліни розповіли учням про умови та правила другого туру. Далі кожному конкурсанту було надано індивідуальний штрих-код шляхом жеребкування. Кодові номери робіт були заклеєні до конверту до кінця перевірки робіт фаховою комісією. Такі заходи були проведені для забезпечення об’єктивності оцінювання виконаних завдань.

По закінченню виконання конкурсних завдань учасникам та їхнім батькам була проведена екскурсія Академією. А після перевірки робіт членами фахової комісії Олімпіади відбулося урочисте нагородження переможців.

Тож результати Учнівської Олімпіади МАУП-2017 такі:

9 КЛАСИ

Правознавство

І місце Лола Анна Андріївна, учениця ЗОШ №307;

ІІ місце Шкапа Марина Олегівна, учениця ЗОШ №286;

ІІІ місце Лисенко Юлія Ігорівна, учениця ЗОШ №187;

Інформатика та інформаційні технології

І місце Кудряшов Анатолій Аркадійович, учень ЗОШ №144;

ІІ місце Романовський Павло Вікторович,  учень ЗОШ №305;

ІІІ місце Шапенко Данило Васильович, учень ЗОШ №161;

 

11 КЛАСИ

Правознавство

І місце Гордієнко Надія Василівна, учениця ЗОШ №307;

ІІ місце Задорожній Антон Михайлович, учень ЗОШ №307;

ІІІ місце Журавльова Катерина Дмитрівна, учениця ЗОШ №110;

Інформатика та інформаційні технології

І місце Собінов Володимир Володимирович, учень ЗОШ №50;

ІІ місце Мироненко Роман Олександрович, учень ЗОШ  №281;

ІІІ місце Марковська Юлія Владиславівна, учениця ЗОШ №19;

Психологія

І місце Рудник Катерина Вячеславівна, учениця ЗОШ №286;

ІІ місце Гальченко Вікторія Ігорівна, учениця ЗОШ №286

ІІІ місце Мамчур Катерина Олександрівна, учениця ЗОШ №286;

«Реклама і журналістика»

ІІІ місце Цибрій Любов.

Усі учасники отримали призи, зокрема конкурсанти, що посіли перше місце здобули грошову винагороду у 5000 грн. та 20%-ву знижку на оплату за навчання у МАУП на весь період. Переможці, котрі посіли другу сходинку, отримали 3000 грн. та 10%-ву знижку. І відповідно учні, що стали призерами 3-х місць здобули 2000 грн. та 5%-ву знижку. Усі учасники Олімпіади, котрі брали участь у другому турі, були нагороджені сертифікатами  і правом на одноразову 5%-ву знижку при оплаті за навчання в Академії.

Вітаємо переможців і бажаємо нових освітніх злетів!

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: