Меню

Зимовий бал у МАУП

22 Грудня 2017 12:55

Ось і зима із завірюхою прийшла

І дві доби сніжила та сніжила.

І за собою холод привела,

Та все навколо гарно побілила.

Після цих урочистих віршів ведучих проректор з наукової та виховної роботи Микола Федорович Головатий урочисто відкрив традиційний зимовий бал в Академії. У заході взяли участь студенти всіх інститутів МАУП та економіко-правового технікуму при МАУП. Готувалися до заходу студенти понад місяць.

Бал у МАУП, як і класичний Віденський бал, розпочався полонезом. Його змінила запальна полька, а потім – вальс.

Смачні канапки, пиріжки, фрукти, тістечка, цукерки – усі ці смаколики можна було побачити на новорічному фуршеті. За правилами етикету меню фуршету складають здебільшого різноманітні закуски, які зручно і просто класти на тарілку.

На балу є свої досить суворі правила. Так, танцюють усі учасники цього свята. Якщо ти вже прийшов на бал, то «підпирати стінку» не можна, потрібно танцювати. Також тут досить суворий дрес-код. Дівчата повинні бути у бальних, вечірніх сукнях до підлоги, із зачісками та в туфлях (у босоніжках не можна), хлопці – у фраках або класичних костюмах з метеликом.

Мета такого заходу – забезпечення організації змістовного дозвілля студентства Академії, духовного та естетичного  розвитку молоді, формування художнього смаку.

 

 

Поділитися посиланням: