Навчання

Меню

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАБАЗПЕЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ з дисципліни “ОСНОВИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СФЕРІ ГОТЕЛЬНОГО ТА ТУРИСТИЧНОгО ОБСЛУГОВУВАННЯ” (для бакалаврів)

Автор: Берестецька Л. М.
Рік: 2016
ВКЦ: 7648
Спеціальність:

073 Менеджмент

Предмет: ОСНОВИ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СФЕРІ ГОТЕЛЬНОГО ТА ТУРИСТИЧНОгО ОБСЛУГОВУВАННЯ
Ступінь:
Класс: Методичні рекомендації
Файл: Завантажити PDF

Якщо Ви бичите це повідомлення, значит у вашого інтернет переглядача відсутній PDF плагін. Натисніть щоб завантажити PDF файл.

Поділитися посиланням: