Меню

Cвято пісні - «Студентська осінь-2004»

26 Листопада 2004 14:21

29 жовтня у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулось свято пісні - «Студентська осінь-2004». Це традиційний пісенний конкурс української студентської пісні, що проводиться в Академії щоосені. У конкурсній програмі студенти виконують авторські пісні та відомі естрадні композиції, а поза конкурсною програмою у номінації «Гості» виконувались пісні іноземними мовами та власні переклади відомих пісень.

У конкурсі взяли участь студенти інститутів Президентського університету МАУП та інститутів і філій Всеукраїнського Університету МАУП. Продемонструвати свою майстерність прибули студенти з 14 міст України, зокрема з Луганська, Харкова, Одеси, Дніпропетровська, Хмельницького, Чернігова та багатьох інших міст України.

Члени журі: Микола Чернявський – автор пісень, художній керівник театру «ЕТАП» (експериментальний театр авторської пісні); Ірина Головач – солістка ансамблю «Благовість 2000»; Ігор Жук – поет, бард; Дмитро Долгов – поет, бард.

Гран-прі та дипломи «Золотий голос Академії» вибороли студенти, які мають найкращі вокальні дані.

За краще виконання Диплом ІІІ ступеня отримала Наталія Сердюк з Прилуцької філії, Диплом ІІ ступеня - Оксана Сологуб з Інституту міжнародної економіки та фінансів, а «Гран-прі» - Диплом І ступеня «Золотий голос Академії» виборола Ніна Китюшко з Хмельницького інституту МАУП.

В номінації «Краща авторська пісня» третє місце поділили Юлія Джура з Яготинської філії та Олекса Волинський з Інституту соціальних наук, друге – Марина Сидорова з Житомирського інституту МАУП та Дмитро Тишкевич з Інституту міжнародних відносин МАУП, перше місце – у Ірини Махлай з Інституту права, яка виконувала свою пісню під власний фортепіанний акомпанемент.

Приз глядацьких симпатій у вокального тріо, у складі Анни Римаренко, Наталки Кузьменко та Юлії Старцевої, вони виконували пісню «Старий рояль». В номінації «Гості» нагороду отримала Лілія Косар за пісню англійською мовою «Стоп». В номінації «Дует» неперевершеними були Віталія Базилевич та Артем Медведєв з піснею «Ангел» групи «Одрі». Всі вони - вихованці Музичної студії «Академія» Президентського університету МАУП. Була відзначена також і художній керівник музичної студії «Академія» Наталія Верхняцька.

Музична студія «Академія» посіла перше місце у номінації «Ансамбль». Друга позиція – у «Академії плюс» Волинського інституту МАУП, а третя - у вокального ансамблю Краснодонської філії МАУП.

Нагороди вручив ректор МАУП Микола Головатий. Він подякував учасникам за подароване свято і зазначив, що така обдарована молодь, яка співає навіть у складні часи, має велике майбутнє.

Поділитися посиланням: