Дебют першокурсника 2013

26 Вересня 2013 12:23

25 вересня першокурсники Міжрегіональної Академії управління персоналом, Економіко-правових технікумів при МАУП та Інституту реклами прийняли посвяту в студенти. Відбулося це у мальовничому куточку Пущі-Водиці, на території дитячого табору «Лісовий», де старшокурсники підготували для своїх новоспечених побратимів низку цікавих сюрпризів: святковий концерт, спортивні змагання і смачнючу кашу, яка єднає студентські покоління.

 

Погода спершу видалась підозріло непривітною: сонце, дражнячись, ховалось за кучеряві хмари, які час од часу поливали землю по-осінньому холодним дощем. Утім, це нікого не злякало: автобус справно привозив новоспечених студентів, які розсипалися між вересневого золота Пущі-Водиці хто з гітарою, хто з футбольним м‘ячем, а хто – з гарячим чаєм.

Святковий концерт видався напрочуд теплим: першокурсники всіх інститутів Академії, технікумів та Інституту реклами підготували чудові номери, зігріваючи публіку добрим гумором та веселими піснями.

Водночас людина-легенда радянської ходи – олімпійський чемпіон-легкоатлет Анатолій Соломін – провів серед студентів спортивні змагання. Призерів нагородили грамотами та приємними подарунками.

А закінчився дебют першокурсників смачним обідом – побратимською кашею і чудовим пловом за бажанням.

Вітаємо наших першокурсників з посвятою і бажаємо яскравих, насичених, корисних і незабутніх студентських років!

 

Марина Лавренчук

Поділитися посиланням: