Про Академію

Меню

День відкритих дверей в МАУП (17 травня 2008)

19 Травня 2008 14:14

17 травня  у Міжрегіональній Академії управління персоналом пройшов традиційний День відкритих дверей. Академія гостинно приймала у своїх стінах всіх бажаючих познайомитись з навчальним закладом. Абітурієнти поспілкувались з викладачами і керівництвом Академії, особисто розпитали їх про умови та вимоги до навчання. Традиційно популярними були бізнесові спеціальності.

Майбутні студенти переконались, що в процесі навчання в Академії вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних, політичних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема психології управління та прийняття рішень, мистецтва переконувати та слухати інших. І найголовніше, в Академії студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту. Цього дня особливе зацікавлення потенційних студентів викликав новостворений у МАУП Дипломатичний ліцей, а також управлінські спеціальності.

Цього дня 247 найбільш далекоглядних абітурієнтів отримали знижу в оплаті за навчання в  Президентському  університеті та Економіко-правовових технікумах.

 А ті, хто не встигли завітати цього разу, матимуть таку нагоду 14 червня, прийшовши до Академії у день відкритих дверей можна отримати знижку  10%.

Завітайте до нас ми завжди вам раді!

Поділитися посиланням: