Про Академію

Меню

День відкритих дверей в МАУП (19 липня 2008)

21 Липня 2008 11:42

Літо – гаряча пора для багатьох абітурієнтів, які прагнуть вчитися і розвивати свої здібності, аби згодом мати добру освіту – надійне підґрунтя майбутньої кар‘єри. 19 липня у Міжрегіональній Академії управління персоналом пройшов традиційний День відкритих дверей. Академія гостинно приймала у своїх стінах всіх бажаючих познайомитись з навчальним закладом. Абітурієнти поспілкувались з викладачами і керівництвом Академії, особисто розпитали їх про умови та вимоги до навчання. У День відкритих дверей Академія надала абітурієнтам та батькам можливість оглянути Бібліотечно-інформаційний центр з електронним каталогом і комп’ютерним залом, переконатися у наявності сучасної матеріально-технічної бази та науково-методичного забезпечення студентів.

Майбутні студенти переконались, що в процесі навчання в Академії вони зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних, політичних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні знання з цілого ряду практично-орієнтованих предметів, зокрема психології управління та прийняття рішень, мистецтва переконувати та слухати інших. І найголовніше, в Академії студенти вчаться застосовувати набуті знання для досягнення як власного, так і суспільного добробуту. Особливе зацікавлення потенційних студентів викликав новостворений у МАУП Дипломатичний ліцей. Традиційно популярними були управлінські та економічні спеціальності, а також психологія та маркетинг.

140 найбільш далекоглядних абітурієнтів, які прийшли цього дня познайомитись з Міжрегіональною Академією управління персоналом, отримали знижу в оплаті за навчання.

Завітайте до Академії, ми завжди вам раді!

Поділитися посиланням: