Про Академію

Меню

Екскурсія-дегустація відкриває секрети чайних традицій майбутнім готельєрам

17 Лютого 2015 15:45

Тому сучасний готельєр обов’язково повинен знатиформи організації та особливості харчування в готелях, вміти задовольнити потреби в харчуванні людей з різних країн світу з їх різноманітними смаками і традиціями національної кухні. Особливу роль при цьому відіграє чаювання. Знання особливостей чайних церемоній є обов’язковим для персоналу готелю, так як зараз багато готельних комплексів пропонують спробувати традиції вечірнього чаювання.

 4 грудня студенти Херсонського інституту МАУП побували на екскурсії-дегустації під назвою  «НадзвиЧАЙні традиції». В ході екскурсії вони ознайомилися з історією виникнення чаю, перших чайних магазинів, традиціями чаювання. Екскурсія супроводжувалася демонстрацією найрізноманітнішого посуду для приготування чаю та смачною дегустацією за англійським етикетом.

 Розповідь про традиційну церемонію британського чаювання, особливості чайних церемоній найвідоміших готелів світу  дала  можливість зануритися в атмосферу минулих століть і прожити маленьке життя англійської знаті.

 Студенти та викладачі отримали задоволення від теплої атмосфери, оригінального музичного супроводу та  високого рівня подачі сучасного матеріалу молодими співробітниками музею. При цьому  всі отримали позитивні емоції, на собі відчули як вміла організація чайної церемонії  підвищує емоційний тонус, знімає втому, відновлює сили.

ст. викладач кафедри

менеджменту організацій  Дуга В.О.

Поділитися посиланням: