Про Академію

Меню

Інститут соціальних наук та самоврядування вітає своїх студентів з перемогою у конкурсі «Студентська осінь-2009»

29 Жовтня 2009 14:26

Нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося свято пісні - «Студентська осінь». Студенти всіх навчальних підрозділів МАУП продемонстрували свої вокальні вміння. Справедливе журі визначило учасників-переможців.

Серед  переможців конкурсу - талановиті та завзяті студенти Інституту соціальних наук та самоврядування. І місце в номінації «Авторська пісня» отримав обдарований починаючий поет і композитор Олександр Варениця, який є автором слів і музики до пісні-переможця. Також у цій номінації перемогли студенти-психологи – Олена Полянська, Ольга Зінькович, Борис Дермідонтов. Вразив своїм мелодійним співом студент першого курсу  Рефагі Егсан з Ірану. Він виконав українську народну пісню «Дивлюсь я на небо…», яка у номінації «Естрадний вокал» була першою.

Щирі слова вітання юні виконавці почули від дирекції свого інституту. Подарунки переможцям конкурсу вручив директор Інституту соціальних наук та самоврядування Іван Бідзюра.

«Стало вже доброю традицією, що студенти Інституту соціальних наук та самоврядування починають підкорювати ті вершини, які раніше були забуті», - звернувся з вітальним словом до студентів директор ІСНіС Іван Бідзюра, - «Я вдячний вам за те, що у цій надто складній та непередбачуваній життєвій стихії ви знаходите сили для творчих здобутків – вдало поєднуєте навчальний процес та мистецтво. Мені приємно, що в нас навчаються такі талановиті студенти! Успіхів вам та творчих злетів!», - побажав Іван Павлович.

Вітаємо усіх переможців і учасників пісенного конкурсу «Студентська осінь - 2009». Нехай пісня завжди живе у ваших серцях!

Поділитися посиланням: