«Лицар МАУП» - 2006

28 Квітня 2006 16:18

Днями у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся традиційний весняний конкурс «Лицар МАУП» - 2006. Компетентне журі оцінювало мужність, красу, інтелектуальні та духовні здібності, комунікабельність та почуття гумору…

І місце – Євген Бургела з Луганського інституту МАУП. Переможець проявив найкращі лицарські якості, а в конкурсі «Візитка» продемонстрував чудовий поетичний талант, розказавши про себе віршами.

ІІ місце – Михайло Борошенець – Інститут права Президентського університету МАУП. ІІІ місце – Андрій Чечельницький – Одеської філії МАУП.

В окремих номінаціях звання «Модель» отримав Євген Бессараб з Інституту міжнародної економіки та фінансів, «Інтелектуалом» названо Дениса Мануло з Інституту менеджменту та бізнесу, «Приз глядацьких симпатій» отримав студент Економіко-правового технікуму Олексій Накоренок. У номінації «Досконалість» переміг Сергій Моргунов з Інституту міжнародних відносин, «Приз симпатій журі» належить Віталію Шепелю – студенту Інституту лінгвістики. Найкращим у номінації «Елегантність» став студент Рівненської філії МАУП Олександр Подавленко, найкращим «Спортсменом» є Ігор Сосонський з Красно донської філії, номінацію «Галантність» виграв Ілля Заєць з Інституту кібернетики, в номінації «Фото» кращим був Віталій Хрущак з Львівського інституту.

Вітаємо всіх учасників і бажаємо всіляких успіхів!

Поділитися посиланням: