ЛИЦАР МАУП 2009

29 Квітня 2009 11:24

Навесні у Міжрегіональній Академії управління персоналом традиційно обирають найкращого, найрозумнішого, найталановитішого та найкрасивішого серед студентів. Представники інститутів МАУП демонстрували свої здібності і таланти, красу та щирість, найкращі властивості чоловічого характеру. Конкурсанти створювали яскраві образи відомих персонажів з близькими їм рисами характеру, демонструючи артистичність та винахідливість.

Після успішно виконаних конкурсних завдань, компетентне журі, зваживши всі за і проти, віддало звання «Містер Спортсмен» найбільш фізично підготовленому студенту Інституту соціальних наук Олександру Варяниці, звання «Містер талант» отримав Олександр П’ятак з інституту менеджменту та бізнесу, «Містером вишуканість» названо студента Інституту права Іллю Адаменка. У номінації «Модель» кращим був Рустам Котляренко, «Містером досконалість» став студент Економіко-правового технікуму при МАУП Роман Кутибашвілі.

А перше місце і звання «Лицар МАУП 2009» отримав найбільш яскравий і чарівний з учасників цьогорічного конкурсу, представник активної молоді Академії, що вчиться і у вільний час проявляє свої таланти – співає, танцює і провадить цікаве громадське життя.   Артур Янгаличев з Інституту міжнародної економіки та фінансів МАУП – переможець цьогорічного конкурсу.

Вітаємо всіх учасників і бажаємо натхнення та нових творчих ідей.

Поділитися посиланням: