Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2015»

16 Листопада 2015 15:01

З 12 до 14 листопада у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася XXVIII Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015», участь у якій взяла і Міжрегіональна Академія управління персоналом.

У перший день відкриття, 12 листопада, на виставці були присутні представники організаторів заходу – Міністерства освіти і науки України, Товариства «Знання» України і Національної академії педагогічних наук України, а також освітяни, студенти, учні та їхні батьки. Серед запрошених гостей – Надзвичайні і Повноважні Посли зарубіжних країн в Україні, а саме: Чеської Республіки, Франції, Республіки Польща, Туркменістану, Узбекистану, Таджикистану, Судану, Палестини, Королівства Саудівська Аравія та Ізраїлю. Заступник міністра освіти і науки Андрій Гевко та президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремінь привітали учасників і гостей виставки. Найкращі побажання на адресу студентів пролунали і від представників закордонного дипломатичного корпусу – Генрика Літвіна (Республіка Польща), Ізабель Дюмон (Французька Республіка), Івана Почуха (Чеська Республіка) та Геннадія Поліщука (Держава Ізраїль).

Протягом трьох днів на виставці походили спеціалізовані семінари та конференції, серед яких були:

  • «Формування соціальних компетентностей студентів шляхом впровадження інноваційних проектних технологій»;
  • «Медіаційні технології в освіті»;
  •  «Концептуальні засади психолого-педагогічної підготовки конкурентоздатного фахівця в умовах післядипломної педагогічної освіти»;
  • «Творча складова підготовки конкурентноспроможних молодших спеціалістів»;
  • «Відповідальна поведінка особистості – основа здорового способу життя» та інші.

На виставці відвідувачі змогли ознайомитися з навчальними закладами та з перших вуст одержати інформацію про їх діяльність. Ті, хто завітав до стенду МАУП, змогли довідатися про можливості отримання професійної освіти, зокрема програми навчання в Академії, підібрати курси та тренінги, необхідні для подальшого кар’єрного росту.

На виставці МАУП було нагороджено дипломом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді.

Ольга Коробій 

Поділитися посиланням: