Про Академію

Меню

МАУП – традиційний учасник виставки «Освіта та кар’єра 2008»

14 Листопада 2008 10:52

13 – 15 листопада у приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва „Український дім” Міністерство освіти і науки України, Всеукраїнська студентська рада та Товариство „Знання” України здійснюють заходи присвячені Дню студента. В Україні День студента відзначається щорічно 17 листопада згідно з Указом Президента України, починаючи з 1999 року. В цей день світова громадськість також святкує Міжнародний день студента в пам’ять про антифашистські виступи чеської студентської молоді в листопаді 1939 року.

Святкування Дня студента включає низку освітянських, громадських та культурно-мистецьких заходів для молоді та за її участю.

Подібні заходи проводяться з метою підвищення ролі студентства в громадському та політичному житті країни, інформування молоді з питань інтеграції України до ЄС, молодіжних програм, студентських обмінів, висвітлення досвіду співпраці з європейськими країнами у сфері освіти, працевлаштування молоді, розвиток молодіжного підприємництва, пропаганда здорового способу життя.

Вчора відбулося урочисте відкриття заходів щодо святкування Дня студента та ІІ Всеукраїнської виставки науково-дослідних розробок студентів у галузі гуманітарних, природничих та технічних наук «Освіта та кар’єра 2008». У проведенні заходу брали участь 64 вищих навчальних закладів України – університети, академії, інститути; 18 міжнародних організацій та освітніх агенцій; 17 видавництв; 9 навчальних курсів різних напрямків; 34 компаній-роботодавців, які представляють вакансії для молоді; 39 закордонних вищих навчальних закладів. У рамках виставки відбулися круглі столи та семінари з питань міжнародного співробітництва, висвітлення досвіду співпраці з європейськими країнами у сфері освіти, молодіжних програм, студентських обмінів, презентації закордонних вищих навчальних закладів.

 У вітальному слові Міністр освіти і науки України Іван Вакарчук звернувся до всіх присутніх:  «Насамперед звертаюсь до студентів і вітаю вас з початком святкувань. Велика подяка студентам з інших країн за активність, прагнення пізнавати і творити. Сподіваюсь, всі гарно проведуть ці дні і після виставки кожен знайде собі друзів і колег».

Виставка «Освіта та кар’єра 2008» знайомить з діяльністю вищих навчальних закладів України, міжнародних освітянських організацій, програм студентських обмінів. Українські та міжнародні компанії презентують тут вакансії для молоді, а також розкривають можливості отримання вищої освіти в Україні та за кордоном.

Міжрегіональна Академія управління персоналом постійно бере участь в освітянських виставках. На стенді МАУП представлені всі напрямки діяльності Академії, тут можна отримати детальну інформацію про навчання та умови вступу.

Поділитися посиланням: