Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у щорічній міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2012»

19 Листопада 2012 16:26

15-17 листопада 2012 року Міжрегіональна Академія управління персоналом традиційно взяла участь у щорічній міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2012» у  Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім».

Це найбільша виставка в Україні, присвячена освіті у вітчизняних та закордонних вищих навчальних закладах: цьогоріч тут було представлено понад півсотні вишів України (XXIІ Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2012») та близько шістдесяти університетів світу, в яких навчаються українські студенти (IX міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном»).

Все більше іноземних вишів цікавиться українськими студентами: на це вказує той факт, що чимало країн представили цілі павільйони своїх вищих навчальних закладів: рекордсменкою стала Франція з дванадцятьма учасниками. Польща представила 7 університетів, 7 учасників приїхало з США, 6 - з Литви. Уперше взяла участь у виставці Австрія, познайомивши Україну одразу з сімома своїми університетами. Приємно відзначити, що Надзвичайний та Повноважний посол Австрії в Україні Вольф Дітріх Хайм на урочистому відкритті виставки звернувся до гостей українською мовою. Представили свої виші також Росія, Канада, Мальта, Кіпр, Велика Британія, Швеція та низка інших країн.

Зокрема, серед іноземних вишів був представлений Університет Нікосії (Кіпр), з яким Міжрегіональна Академія управління персоналом має тісну співпрацю. У липні цього року в МАУП відкрито Кіпрсько-Український культурно-освітній центр Університету Нікосії (UNІС). Студенти Академії мають змогу продовжити своє навчання в одному з найкращих недержавних вишів Європейського Союзу зі знижкою 15%.

«Міжрегіональна Академія управління персоналом бере участь у виставці «Освіта та кар’єра» з перших років існування, -розповів проректор з навчально-методичної роботи МАУП Микола Несторович Курко. – Ми традиційно розміщуємо інформацію про всі наші інститути і факультети, розповідаємо абітурієнтам про нові напрямки навчання. Участь вишів у спеціалізованих виставках необхідна не лише для того, щоб гідно представити себе серед інших навчальних закладів, а й для того, щоб краще познайомитися з абітурієнтами, дізнатися про їхні прагнення й смаки».

 

Марина Лавренчук

Поділитися посиланням: