Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у щорічній міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2013»

18 Листопада 2013 10:41

14-16 листопада Міжрегіональна Академія управління персоналом традиційно взяла участь у щорічній міжнародній виставці «Освіта та кар’єра – 2013», яка відбулася у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Організаторами виставки були Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України. Виставка була проведена з метою залучення суспільного інтересу до освіти, інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні, поширення інформації щодо стипендій та грантів для отримання освіти, представлення навчально-методичної літератури, освітніх комп’ютерних програм тощо.

У день відкриття заступник Міністра освіти і науки – керівник апарату Олексій Дніпров привітав колег з початком заходу та зачитав вітання Міністра освіти і науки України Дмитра Табачника, який не зміг відвідати захід у зв’язку з закордонним відрядженням. «Упевнений, що експозиція виставки, представлена на ній інформація, обмін думками, інноваціями та передовим досвідом, нові знання та враження знайдуть в подальшому достойне застосування і стануть реальним внеском у велику справу процвітання України», –  йдеться у вітанні Дмитра Табачника.

Усі експозиції українських вищих навчальних закладів були розміщені на другому поверсі Українського дому. Біля стендів вишів працювали їхні представники,  які надавали відвідувачам консультації щодо навчання у них.

Також у рамках виставки проходили семінари та круглі столи з проблем міжнародного співробітництва в галузі освіти та впровадження сучасних технологій, презентації вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: