Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2014»

19 Листопада 2014 10:38

13-15 листопада  у  Національному  центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася  щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2014».

Виставка стала найбільш популярним заходом освітнього простору України, яка зібрала лідерів вищої освіти.Цьогоріч  участь у виставці взяли понад 100 українських та закордонних навчальних закладів, серед яких: Міжрегіональна Академія управління персоналом, КНУ ім. Т. Шевченка, Київський політехнічний інститут, Київський національний університет будівництва та архітектури, Національний медичний університет ім. Богомольця, Київський економічний університет ім. Гетьмана, Національний університет харчових технологій, Київський університет ім. Грінченка та інші вищі навчальні заклади.

 

Відвідувачі виставки змогли дізнатися про особливості вступу та отримання вищої освіти на бакалаврських та магістерських програмах у своїх закладах, зокрема і в МАУП. Представники від Академії проконсультували старшокласників та їхніх батьків щодо підготовчих програм МАУП, рівня вимог до сертифікатів ЗНО зі вступних предметів, кар’єрних перспектив випускників та з інших питань освітньої діяльності Академії.

  

Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі мали можливість прослухати тематичні семінари та презентації, що проводили представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Міжрегіональна Академія управління персоналом була нагороджена дипломом учасника виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2014».

 

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: