Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у XXV Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2014»

14 Квітня 2014 10:34

З 10 по 12 квітня Міжрегіональна Академія управління персоналом традиційно взяла участь у XXV Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2014», в рамках якої відбулася і виставка закордонних навчальних закладів "Освіта за кордоном". Організаторами виставки були:

  •  Міністерство освіти і науки України;
  • Національна академія педагогічних наук України;
  • Товариство «Знання» України.

Захід проходив також за підтримки Посольства Франції в Україні, Посольства Канади в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії в Україні, агенції Campus France, DAAD, British Council, Гете Інституту в Україні.

Цими днями до приміщення Київського палацу дітей та юнацтва завітало чимало старшокласників, студентів і батьків. На виставці було представлено більше 70 вишів з різних країн світу, зокрема українських вузів було понад 50. Усі охочі могли отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ, прослухати тематичні семінари та презентації, що проводили представники освітніх концернів, коледжів, підготовчих програм і університетів.

Виставка була проведена з метою залучення суспільного інтересу до освіти, інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні, поширення інформації щодо стипендій та грантів для отримання освіти, представлення навчально-методичної літератури, освітніх комп’ютерних програм тощо.

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: