Про Академію

Меню

Музична студія «Gloria» МАУП отримала нагороди в міжнародному конкурсі «Бегущие по волнам 2010»

19 Липня 2010 10:38

Нещодавно, у Євпаторії пройшов міжнародний вокально-танцювальний марафон «Бегущие по волнам 2010». В організації та проведенні конкурсу взяли участь: Асоціація сучасного та естрадного танцю України, Спортивний танцювальний клуб «Ukrdance», ООО «ArtUkraine» Всеукраїнська суспільна організація «Союз вокалістів України» тощо. Фестиваль-конкурс проходив у клубі санаторію «Феміда» в м. Євпаторія.

У конкурсі взяли участь різноманітні вокальні й танцювальні студії з України, Росії, Білорусі, Молдови тощо. Серед учасників конкурсу – вокальний ансамбль «Gloria» Міжрегіональної Академії управління персоналом, який у повному складі вирушив у сонячний Крим. «Gloria» на конкурсі виступала в номінаціях «академічний хор», «естрадний ансамбль» і  був представник з ансамблю сольного виконання у номінації «естрадний вокал».  У складі академічного ансамблю «Gloria» виконала такі пісні» «Ой полечко-поле» В. Міхновецького, «Ой нині свято Яна» О. Скрипника та частину з «Реквиема» Г.Форе  «Liberame». Як естрадний ансамбль «Gloria» порадувала присутніх піснями «Короли ночной Вероны», «HittheRoadJack», «BohemianRapsody». Чудовий сольний вокал продемонстрував Сергій Свінцов, який виконав пісні «Как мне быть?» та «PerTe».

Своїми враженнями від участі в конкурсі поділилася керівник музичної студії «Gloria» Анна Кольберт: «Це був міжнародний конкурс, в якому взяли участь численні вокальні та хореографічні студії з багатьох різних країн світу. Після першого дня виступу ми були дещо пригніченими, оскільки зал, в якому проходив конкурс, не був пристосованим для академічного виконання. Але численні репетиції, наполеглива праця дали свої результати».

З Євпаторії «Gloria» повернулася з яскравими враженнями, позитивними емоціями і високими нагородами. В номінації «академічний хор» «Gloria» лауреат першої премії,в номінації «естрадний ансамбль» став  дипломантом першої премії, Сергій Свінцов за свій сольний виступ отримав нагороду дипломанта другої премії.

Своїми враженнями від участі в конкурсі поділився Сергій Свінцов: «На конкурсі я був наймолодшим у своїй категорії. Незважаючи на те, що перед самим виїздом з Києва на конкурс я захворів, все ж таки зібрався з силами і зробив свою справу. Я відчував шалену підтримку своїх друзів і дуже дякую їм за це. Виступ на конкурсі був дуже захоплюючим і пізнавальним для мене».

Слова подяки на адресу керівництва Академії прозвучали від Анни Кольберт: «Дуже вдячна керівництву Академії за допомогу і підтримку,яке  постійно йде назустріч: надає автобус для поїздки та фінансову підтримку».

В майбутньому «Gloria» планує розвиватись, ще більш працювати, розробляти нові цікаві проекти тощо. Найбільш цінним для ансамблю в найближчому майбутньому є запрошення виступити на Різдво у Празі.



Поділитися посиланням: