Про Академію

Меню

Панна Всеукраїнський університет МАУП – 2008

04 Квітня 2008 16:02

  Традиційний конкурс Панна Всеукраїнський університет МАУП – 2008 відбувся цього року 28 березня в Одесі. Під час цього свята краси та юності кращі дівчата з регіональних відділень Міжрегіональної Академії управління персоналом показали свої таланти, здібності, красу та вишуканість.

Цього року у конкурсі брали участь дев’ять учасниць з шести регіональних підрозділів Академії. Зачарувати журі було нелегко, однак кожна з дівчат виборола титул найкращої в певній номінації. Панною чарівність було названо Дар’ю Скворцову з Донецького інституту МАУП. Дівчата з Львівського інституту МАУП також добре представили себе на конкурсі: Наталія Клим стала Панною досконалість, а Вероніка Козіна – Панна модель. Олена Радова з Одеського інституту  МАУП отримала  титул Панна фото, а Катерина Бєлова з Вінницького інституту МАУП завоювала звання Панна симпатій журі. Панна артистичність – так названо красуню з Донецького інституту МАУП Христину Мащенську.

Журі на чолі з проректором з виховної роботи МАУП Людмилою Біжик обрало і трьох переможниць. Третє місце і титул Віце-панна отримала учасниця з Кіровоградського інституту МАУП Марина Дворова. Друге місце і звання Віце-панна отримала Юлія Соколовська з Рівненського інституту МАУП. А переможницею конкуску – Панною Всеукраїнського університету МАУП стала Вероніка Шерстньова з Одеського інституту МАУП.

Нагадаємо, що цей конкурс є відбірковим і до фіналу пройшли: Наталія Клим, Христина Мащенська, Марина Дворова, Юлія Соколовська та Вероніка Шерстньова. Десятого березня дівчата, разом з переможницями конкурсу «Панна Президентський університет – 2008»,  візьмуть участь у фінальному змаганні «Красуня МАУП – 2008».

Поділитися посиланням: