Про Академію

Меню

Перлина МАУП стала лауреатом фестивалю DANCE OF THE WORLD – 2012

09 Лютого 2012 16:33

5 лютого у Будинку художника у Києві відбувся ІІІ-й фестиваль танців народів світу „DanceoftheworlD– 2012”.Понад двадцять провідних танцювальних колективів України представили найбільш характерні образи народних танців Китаю, Угорщини, Африки, Японії, Азербайджану, Америки та інших країн світу. Проведення такого заходу у Києві є даниною долучення України до справжніх шедеврів світової культури. Зараз танці стали захопленням, яке дарує задоволення і красу багатьом прихильникам цього мистецтва.

Народний Ансамбль танцю „Перлина” Міжрегіональної Академії управління персоналом представив глядачам фестивалю свої танцювальні номери:  російський святковий танець „Калинка” та єврейський танець „Хава-нагіва”, котрі за відгуками глядачів стали окрасою цього фестивалю.

„Нам дуже приємно, що є оцінка нашої творчості із зовні, і ми були раді отримати запрошення і взяти участь у цьому фестивалі.  – розповів художній керівник ансамблю Андрій Науменко. - Завдяки класичній постановці народних танців та серйозній хореографічній підготовці наші виступи були добре прийняті не лише публікою, але й знавцями танцю. Ми дуже раді, що глядачі отримали масу задоволення, занурившись у чарівний світ танців народів світу, запальних ритмів та яскравих костюмів”.

Поділитися посиланням: