Про Академію

Меню

Президента МАУП Георгія Щокіна визнано «Людиною року – 2005»

22 Листопада 2005 14:05

Людина року 2005
Грамота
Нагорода
Президента Міжрегіональної Академії управління персоналом Георгія Щокіна авторитетний часопис «Форум психологічний» (Республіка Польща) визнав «Людиною року – 2005». Це високе звання відомий український політичний, громадський діяч та науковець отримав за внесок у цивілізаційний розвиток, становлення сучасного суспільства. Журнал «Форум психологічний» - одне з найавторитетніших польських видань. Тут публікуються матеріали з психології, права, розглядаються гострі нагальні проблеми сьогодення, що стосуються усіх сфер громадського життя – політики, релігії, культури, освіти та науки.

Щорічно авторитетне видання визначає персоналій, які зробили значний внесок у розвиток певної галузі. Свого часу високої відзнаки «Форуму...» удостоїлись, зокрема, такі непересічні особистості, як Папа Римський Іоанн Павло ІІ за визначний внесок в утвердження миру та духовних цінностей в світі та голова польської партії «Самооборона» Анджей Леппер за здобутки в царині політики.

Привітати Георгія Щокіна та відзначити його почесною нагородою від редакції журналу «Форум психологічний» до МАУП завітали польські журналісти. Кришталеву відзнаку та диплом «За реалізацію новітніх форм навчання в рамках Президентського університету, за розвиток «Освіти без кордонів», втілення засад рівнозначності виховання та навчання, розвиток співпраці в галузі освіти між Україною та Польщею» вручила Георгію Васильовичу видавець часопису, голова ради засновників Європейської Академії Інтеграційної Психології у Лодзі (Республіка Польща), директор лодзинського навчально-консультаційного Центру відкритої освіти Ізабела Баліньська.

Міжрегіональна Академія управління персоналом, переконана пані Балінська, – сучасний вуз, що відповідає світовим стандартам освіти. Лінгафонні кабінети, комп’ютерні класи, сучасна бібліотека... Чого тільки вартий телеуніверситет, який транслює лекції, наукові конференції, проводить телемости з регіональними підрозділами МАУП. Георгій Щокін, переконана Ізабелла Балінська, – людина, «яка змінює образ освіти в Україні».

«Вручаємо цю нагороду за впровадження сучасних підходів у вихованні та навчанні молоді, новітніх форм освіти – освіти, що не має кордонів. Міжрегіональна Академія управління персоналом розвивається, створює свої філії поза межами України. Привабливість та новизна університету в тому, що є можливість навчатися за незвичайною, нестандартною формою...», - сказала польська гостя. Вона також відзначила внесок викладачів та студентів МАУП, що підтримали Помаранчеву революцію, у становлення та розвиток в Україні демократичних цінностей.

Президент МАУП Георгій Щокін подякував журналістам часопису «Форум психологічний» та особисто Ізабеллі Балінській за високу оцінку його роботи. «Мені з багатьох причин приємно отримати нагороду. По-перше, як громадянину України, який разом з польськими громадянами стояв рік тому на Майдані. Я вдячний польським друзям за підтримку української національної революції 2004 року. По-друге, мені приємно отримати цю нагороду, як президенту Міжрегіональної Академії управління персоналом, дипломи якої мають сьогодні кілька сотень громадян Польщі. По-третє, мені особливо приємно отримувати цю нагороду, як голові Української Консервативної Партії, з огляду на те, що консерватори перемогли в Польщі.  Я думаю, попереду у нас багато спільної роботи в ім’я наших народів».

Поділитися посиланням: