Про Академію

Меню

Проректор МАУП Ігор Піляєв взяв участь у Берлінській конференції ІСЕF-2011

10 Листопада 2011 15:35

 

Проректор з міжнародних зв’язків МАУП під час роботи Берлінської конференції ICEF

Днями у Берліні відбувся найбільший міжнародний форум у сфері освітніх послуг  - щорічна Берлінська конференція ІСЕF-2011. В ній взяв

 

участь проректор з міжнародних зв’язків – генеральний директор Міжнародного відкритого університету МАУП Ігор Піляєв. Серед учасників форуму, який регулярно проводиться вже понад 20 років, були близько двох тисяч представників освітніх, агентських, виставкових та консультаційних компаній з усього світу.

Берлінська конференція ІСЕFє унікальним майданчиком для зустрічей, обміну інноваційними ідеями та започаткування спільних освітніх проектів між різноманітними учасниками світового ринку освітніх послуг. У рамках форуму представник МАУП провів переговори з майже тридцятьма агентськими компаніями з 18 країн світу щодо набору іноземних студентів в Україну, а також до зарубіжних Центрів відкритої освіти МАУП. Особливий інтерес щодо направлення на навчання в Академію виявили компанії таких регіонів, як Балкани, Кавказ, Близький Схід, Північна та Тропічна Африка, країни Південно-Східної Азії. Також проведено переговори з представниками Іспанії та Латвії щодо спільних інноваційних проектів у галузі освіти. Крім того, відбувся обмін досвідом освітньої та маркетингової діяльності з представниками провідних маркетингово-агентських компаній з Італії, Британії, Канади, Угорщини, Литви тощо.

Ігор Піляєв з керівниками Міжнародної школи
„Нова Агора”, що базується в Мадриді
Під час зустрічі з представниками агентських
компаній Африки

Вищезгаданий форум надав можливості для налагодження нових зв’язків та удосконалення маркетингової політики у сфері освітніх послуг.

Поділитися посиланням: