Про Академію

Меню

Результати освітянського рейтингу «Компас-2012»

24 Травня 2012 11:40

Нещодавно було опубліковано результати рейтингу українських ВНЗ «Компас-2012». Рейтинг українських ВНЗ «Компас» був ініційований компанією «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ). Рейтинг відображає оцінку ВНЗ випускниками і працедавцями з точки зору відповідності рівня освітніх послуг потребам ринку праці. Як і минулого року, у рейтингу взяли участь 234 ВНЗ, які ведуть підготовку за напрямами «Бізнес-економіка», «Архітектура-будівництво», «Право», «ІТ та інженерно-технічні спеціальності». Оцінки ставили 1156 випускників та 845 компаній-працедавців, а також представники 341 провідної компанії-експерта.

За результатами рейтингу першу сходинку за оцінками випускників та роботодавців посів НТУУ „КПІ”, другу – КНУ ім. Т.Шевченка, а третю поділили між собою КНЕУ та Києво-Могилянська академія.

Міжрегіональна Академія управління персоналом увійшла до групи вищих навчальних закладів, які поділили 10-місце рейтингу.

Як управлінський вищий навчальний заклад, Міжрегіональна Академія управління персоналом посіла 9-те місце серед ВНЗ, що готують за юридичними спеціальностями, і 10-е місце серед вищих навчальних закладів, які готують за економічними спеціальностями.

Така позиція є ознакою суспільного визнання і якісної роботи навчального закладу.

За матеріалами сайту 
www.yourcompass.org

Поділитися посиланням: