Про Академію

Меню

Студенти Інституту реклами МАУП отримали нагороди Фестивалю виставкових технологій «Експо-зірка -2013»

18 Листопада 2013 11:15

14 листопада у  Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» пройшов IV Всеукраїнський студентський Фестиваль виставкових технологій «Експо-зірка – 2013». Фестиваль був присвячений Міжнародному дню студента та проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України.

«Щорічно студенти Інституту реклами беруть участь у цьому фестивалі та здобувають призові місця, – розповідає заступник декана з виховної роботи  Світлана Меркулова. – Наші студенти дуже ретельно готували свої проекти до цього конкурсу. Віддавши свої роботи  на розгляд журі ще  до 1-го листопада, конкурсанти очікували з нетерпінням його рішення.   Після урочистої церемонії оголошення рішення журі ми бачимо, що завдяки своїм старанням студенти Інституту реклами досягли високих результатів».

Тож  результати Фестивалю виставкових технологій «Експо-зірка -2013»  наступні:

  • Сергій Гайдай посів 3 місце у конкурсі «Виставковий дизайн» за роботу «Виставковий плакат. Триптих для виставки REX-2014»;
  • Анастасія Дубінська отримала 2 місце у конкурсі «Виставковий дизайн» за роботу  «Плакатне оформлення стенду «Зоря-тур»;
  • Ксенія Іщук здобула 2 місце у конкурсі «Виставковий маркетинг» за роботу «Виставки як маркетинговий інструмент позиціонування та просування рекламних інновацій».

Вітаємо призерів!

 

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: