Студентська красуня МАУП - 2013

07 Березня 2013 16:09

Весна.
У ній любов, натхнення
І подих радості й краси.
Чарівність, казка, одкровення,
Краплини чистої роси,
Стремління, прагнення, надії,
Такі чудові й світлі дні.
Стрімкий політ, високі мрії
І струни серця чарівні.
Весна танцює і сміється
На всій землі і в небі теж!
Вона цвіте, у світ несеться
її красі немає меж!

 

У Міжрегіональній Академії управління персоналом обрали студентську красуню – море яскравих емоцій та порцію весняного позитиву подарували всім присутнім наші чарівні дівчата!

Надзвичайних зусиль для організації і проведення конкурсу доклала проректор з виховної роботи та довузівської підготовки Людмила Біжик: „Конкурс «Студентська красуня» - це гімн вишуканості, красі, елегантності, це крок, який допомагає дівчатам не лише проявити свої творчі та акторські здібності, а й показати себе з різних сторін.”

І справді, адже спектр пропонованих конкурсів доволі різноманітний – тут і відео-візитку підготувати, і казку розповісти на сучасний лад, і в купальному костюмі продефілювати, і танець виконати, і смачно журі нагодувати, і у вечірню сукню нарядитися… І не забуваймо про портфоліо,  яке кожна з учасниць мала підготувати, аби журі могли виявити справжню „Королеву об’єктиву”!

 

І от, коли відступати нема куди…

… настав той дивовижний весняний вечір – фінал конкурсу „Студентська красуня МАУП – 2013”, щосправжнім феєричним дійством. Дівчата гідно виступили на сцені та продемонстрували всю свою красу, чарівність і таланти.

Цілих сім конкурсів відділяли дівчат від заповітної корони Міс МАУП:

   

1. «Будьмо знайомі», де дівчата представили на поталу журівідеоролики про себе.

2.  "Казки Шахразади» - саме цей конкурс дав змогу кожній з учасниць проявити свої акторські здібності. Тут були і гумор, і сатира, і навіть тонка мораль, настільки прозаїчна і трагічна водночас.

3. "Пляжний сезон" – справді весняний конкурс-дефіле у купальних костюмах.

4. "На всі ноги майстриня" – яка ж та красуня, що танцювати не вміє? А наші дівчата вміють і танцювати, і навіть імпровізувати!

5.  "Королева об'єктиву" – конкурс портфоліо, які подаються на розгляд журі ще перед самим початком

6.  „Солодке життя по-українськи» - конкурс кондитерської майстерності. Учасниці вдома власноруч готують та презентують членам журі свій солодкий кулінарний шедевр… І виглядало апетитно!

7. "Парад вечірніх суконь" – шикарні дівчата у шикарних вечірніх сукнях, наданих для дефіле салоном весільних суконь «Бі Мері»,  – що може бути більш романтичним?

  

Цьогоріч на звання „Студентська красуня МАУП” претендували дванадцятеро дівчат з різних куточків України – з Києва, з Донецька, зі Львова та з Кіровограду.

  

„І кожна з них уже переможниця… Просто в однієї корона найбільша” – сказав проректор МАУП з наукової роботи Микола Головатий якраз перед тим, як оголосити вердикт журі. І ніхто б не схотів опинитися на їхньому місці, адже вибір був дійсно складний: всі красиві, талановиті, елегантні… Але, рішення остаточне і оскарженню, як то кажуть, не підлягає. 

Вітаємо наших дівчат, перш за все, із перемогою над самими собою! А доля розподілила місця та номінації наступним чином:

        

Міс Президентський університет Дарина Томко здобула титул „Студентська красуня МАУП”

Аннєта-Даніела Кузнєцова та Олена Григоренко здобули титул „Віце-міс МАУП ІІ”

Ніна Хомутовська завоювала титул „Віце-міс МАУП ІІІ”

Катерина Кобріна – „Міс артистичність”

Марина Галка – „Міс елегантність”

Наталія Волинець – „Міс чарівність”

Валерія Крючкова – „Міс модель”

Маргарита Земба – „Міс реклама”

Катерина Дюкіна стала „Міс симпатій журі”

Валентина Середа – „Міс загадковість”

Анна Мазур – „Міс вишуканість”.

  

Над макіяжем і зачісками красунь працювали стилісти-візажисти та перукарі Академії мистецтва краси, а Київський культурно-оздоровчий дельфінарій «Немо» подарував учасницям можливість доторкнутися до загадкового світу дельфінів.

Юлія Цесаренко

Поділитися посиланням: