Студентська красуня МАУП – 2009

16 Березня 2009 15:15

Весна іде – красу несе… Обирати найкрасивішу дівчину міста, країни, світу вже стало традицією. Не оминули своєю увагою конкурс краси і у Міжрегіональній Академії управління персоналом, де щороку на початку весни серед студенток обирають найпривабливішу, найдотепнішу, найрозумнішу дівчину. В чудовий весняний день – 12 березня – коли перше весняне сонечко дарувало тепло свого проміння, дівчата Міжрегіональної Академії управління персоналом подарували всім глядачам свято краси та творчості.

Надзвичайних зусиль для організації і проведення конкурсу доклала проректор з виховної роботи та довузівської підготовки Людмила Біжик: Конкурс «Студентська красуня» - це гімн вишуканості, красі, творчості, елегантності, це своєрідна професійна сходинка, яка допомагає у майбутньому кар’єрному злеті кожної дівчини».

Цього року у конкурсі взяли участь 11 учасниць – 7 з Києва та 4 з Одеського інституту МАУП. Обирати кращу було не легко, оскільки всі дівчата по-своєму оригінальні. Члени журі в першу чергу звертали увагу не лише на творчість, неповторність, інтелект, зовнішні дані, оригінальність виступів дівчат,  а й на вбрання, яке підбирали для себе учасниці. Серед конкурсних завдань - «Весняні фантазії» - завдання продемонструвати власні таланти та здібності з хореографії, декламації, вокалу, поетичної та театральної творчості, «Мій ідеал» (парад жіночих образів – літературних, історичних чи навіть вигаданих учасницями), «Пляжний сезон» (дефіле у купальних костюмах), «Королева об’єктиву» (портфоліо), «Парад вечірніх суконь» (останній вихід конкурсанток у вечірньому вбранні).

За рішенням компетентного журі, перемогу та звання «Студентська красуня МАУП 2009» здобула студентка Інституту міжнародних відносин та лінгвістики МАУП Анастасія Іванцова, яка постала перед глядачами та журі в образі дівчини-весни. «Я отримала надзвичайне задоволення від конкурсу і масу позитивних емоцій, я довела собі, що я чогось варта в житті і триматиму цю марку і надалі. Участь у конкурсі – одне з найяскравіших вражень у моєму житті, адже це спілкування з новими людьми, а головне в конкурсі – це вміння працювати в команді», - підкреслила перша красуня МАУП. Активну громадську позицію та талант організатора підкреслила у своєму привітанні переможниці Головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Вікторія Вікторівна Галайдюк.

Друге місце і звання «Віце-міс МАУП» отримала надзвичайно яскрава студентка Одеського інституту МАУП Поліна Руденко, родзинкою її виступів були театралізовані постановки, а у конкурсі «Мій ідеал» вона постала в образі неперевершеної Коко Шанель. Образ ділової жінки-журналіста став ідеалом вишуканої, елегантної і цілеспрямованої студентки Інституту права Кароліни Довгаль, яка здобула ІІІ місце і титул «Віце-міс МАУП».

Вітаємо всіх дівчат зі святом молодості та краси, адже кожна з учасниць отримала власний титул в одній із номінацій.

Результати конкурсу «Студентська красуня МАУП - 2009»  

Прізвище та ім'я учасниці

Навчальний підрозділ
Номінація
Валерія Молібог
Одеський інститут МАУП
Панна артистичність
Маргарита Злиденко
Одеський інститут МАУП
Панна симпатій журі
Наталія Мороз

Інститут міжнародної економіки та інформаційних технологій

Панна чарівність
Анастасія Зінченко

ЕПТ при МАУП

Панна фото
Інга Гайова

ЕПТ при МАУП

Панна глядацьких симпатій

Анастасія Іванцова
Інститут міжнародних відносин та лінгвістики
Міс МАУП (І місце)
Поліна Руденко
Одеський інститут МАУП
Віце - міс МАУП (II місце)
Олена Бабенко

Інститут міжнародних відносин та лінгвістики

Панна елегантність
Кароліна Довгаль
Інститут права
Віце - міс МАУП (III місце)
Юлія Чебан
Одеський інститут МАУП
Панна досконалість
Дар'я Боярчук          

Інститут менеджменту та бізнесу

Панна загадковість

 

Поділитися посиланням: