Про Академію

Меню

Студентська красуня Президентського університету МАУП – 2006

24 Лютого 2006 16:28

Обирати найкрасивішу дівчину міста, країни, світу вже стало традицією. Не оминули своєю увагою конкурс краси і у Міжрегіональній Академії управління персоналом, де щороку серед студенток обирають найпривабливішу, найдотепнішу, найрозумнішу дівчину.

Цього року конкурс «Студентська красуня Президентського університету МАУП – 2006» мав неабияку популярність. Зал Академії був заповнений шанувальниками краси і таланту найчарівнішої частини людства.

Учасниці конкурсу, які представляли інститути МАУП, відповідально підійшли до своєрідного змагання і намагалися відкритися у всіх іпостасях. У цьому їм допомагали цікаві і неординарні завдання.

 У конкурсі «Візитка рідного краю» дівчата представляти колорит та специфіку того регіону, у якому народилися.

Цікавим був конкурс «Весняні фантазії», під час якого красуні демонстрували власні таланти та здібності – читали вірші, танцювали, співали, розігрували сценки, грали на різних музичних інструментах. 

Найцікавішим, як зазвичай вже склалося, був конкурс «Пляжний сезон», або як його ще називають – конкурс купальників. Саме під час нього дівчата показали усі свої фізичні принади і нагадали усім про довгоочікуване жарке літо. 

Не здивуюся, якщо ви запитаєте: «А яке ж свято краси без казкового балу?».  І не дарма, однак і про бал організатори конкурсу також не забули. Як казкові принцеси, наші чарівні красуні дефілювали залом у вечірніх сукнях, запалюючи серця своїх шанувальників світлом. 

Останній конкурс, за яким визначали найкрасивішу дівчину Президентського університету МАУП  – «Королева фотооб’єктиву». 

Важко переоцінити роботу журі, адже обрати кращу серед кращих – завдання не з легких. Та й критерії, за якими журі оцінювали наших дівчат були «жорстокими». Вони мали звертати увагу не лише на творчість, неповторність, інтелект, зовнішні дані, оригінальність виступів дівчат,  а навіть на вбрання, яке підбирали для себе конкурсантки.

«Зважаючи на те, що я вже вдруге оцінюю цей чудовий конкурс, можу зауважити, що цього року найкращу студентку було обрати вкрай важко. Рівень підготовки конкурсанток був високим, дівчата показали не лише свої зовнішні дані,  а й усі творчі можливості. І головним, мабуть, було те, що кожна дівчина хотіла не лише взяти участь у конкурсі, а й бажала перемоги», - відзначила одна з членів журі, керівник прес-служби МАУП Оксана Калуцька.

Тому, мабуть, це пояснює те, що єдиної і неповторної переможниці так і не обрали. Першу сходинку п’єдесталу краси розділили студентка Інституту права Ірина Махлай та студентка Економіко-правового технікуму при МАУП Ірина Патлавська. Диплом ІІ ступеня розділили Марія Дзигал та Дарина Пустовойтова (студентки Інституту міжнародної економіки і фінансів), на третю сходинку  піднялася Наталія Ладинська (Інститут права). «Панною ніжність» стала Дарина Мікіткова (студентка Економіко-правового технікуму при МАУП). Найартистичнішою була Надія Петрученко (студентка Інституту соціальних наук). Номінацією «Панна чарівність» нагородили Олександру Антоненко (студентка Інституту кібернетики). Фотомоделлю вечора стала Валентина Подоляк (студентка Інституту міжнародної економіки і фінансів), «Панною успіх» обрали Наталію Фоменко (студентка Інституту права), своєю вишуканістю усіх вразила Наталія Михайлик (студентка Інституту лінгвістики), найзагадковішою дівчиною стала Марина Пікуля (студентка Інституту міжнародних відносин) і найоригінальнішою красунею обрали Юлію Чирик (студентка Інституту менеджменту та бізнесу). Не залишилися осторонь і глядачі. Вони також обрали на свій розсуд найнайпривабливіших. Ними стали Ірина Патлавська та Дарина Пустовойтова.

Однак це лише перший крок до визнання. Попереду на дівчат-переможниць чекає ще один конкурс «Панна МАУП – 2006», який відбудеться 2 березня у Палаці мистецтв «Український дім».


Поділитися посиланням: