Студентська осінь 2006

27 Жовтня 2006 16:24
26
жовтня в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся традиційний конкурс української студентської пісні «Студентська осінь 2006». Та навіть попри  прохолоду  вечір виявився по справжньому святковим. В стінах вузу лунала музика – багата і багатогранна, безмежна і захоплююча.
З усіх куточків України завітала до столиці талановита творча молодь – автори і виконавці студентської пісні. Усі вони студенти інститутів Президентського університету Академії та філій Всеукраїнського Університету МАУП. Позмагатися у конкурсі приїхало 30 студентів, зокрема, з Луганська, Херсону, Одеси, Полтави, Житомира, Луцька та Ізмаїла.
Учасники виконували авторські пісні та відомі естрадні композиції. Майстерність музичного та вокального виконання, артистизм, костюми учасників гідно оцінило поважне журі конкурсу.
Згідно результатів, в номінації «Авторська пісня» перемогли одразу два конкурсанти донеччанка Дарина Скворцова та Євгенія Глушко з Луганська. Кращим, в номінації «Бардівська пісня», став Володимир Бондарчук, що представляв Український війського – козацький інститут. В номінації «Естрадна пісня» ІІІ місце в Олександра Баркалова з Інституту міжнародних відносин, друге місце виборола Мар’яна Юрченко з Економіко – правового технікуму МАУП, а перше місце розділили поміж собою Оксана Сологуб з Інституту міжнародної економіки та фінансів та Марина Гарбуз, що представляла на конкурсі ЕПТ. Кращим студентським ансамблем цьогорічного конкурсу журі визнали музичну студію «Академія Плюс» з Волинського інституту МАУП. В номінації «Вокал» за призові дипломи боролися студенти, які мають найкращі вокальні дані. Тож, заслужену перемогу отримала студентка Інституту політичного лідерства і лінгвістики Стелла Гусейнова, друге місце зайняли Юлія Джура з Яготина та житомирянка Марина Сидорова, а замикає чільну трійку кращих Максим Красота з Інституту Права.
В номінації «Дует» увінчали список призерів Максим Красота та Денис Бублик, що представляли Інститут Права, а також  дует «Сієста» з Херсону.
Серед студентських вокально-інструментальних колективів цього вечора не було рівних «Парадіз» з Яготина.
 
 Нагороди переможцям вручала директор Департаменту позанавчальної роботи МАУП Людмила Біжик. Насамкінець, усі члени журі подякували учасникам за подароване свято та побажали конкурсантам якнайбільше перемог, творчих звершень та наснаги.
 
Поділитися посиланням: