Студентська осінь 2007

06 Листопада 2007 12:33

Напередодні, в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся традиційний конкурс української студентської пісні «Студентська осінь 2007». Навіть попри  прохолоду,  вечір виявився по справжньому святковим. В стінах Академії лунала музика – багата і багатогранна, безмежна і захоплююча.

З усіх куточків України завітала до столиці талановита творча молодь – автори і виконавці студентської пісні. Усі вони студенти інститутів Президентського університету Академії та філій Всеукраїнського Університету МАУП. Позмагатися у конкурсі приїхало 30 студентів, зокрема, з Одеси, Полтави, Луцька, Яготина та Львова.

Учасники виконували народні та авторські пісні, відомі естрадні композиції. Майстерність музичного та вокального виконання, артистизм, костюми учасників гідно оцінило поважне журі конкурсу.

Згідно результатів, в номінації «Авторська пісня» перемогло одразу два конкурсанти Ольга Супрунович з Луцька та Микола Папикін з Інституту міжнародної економіки та фінансів, котрий також цього вечора здобув спеціальний приз журі „Творче відкриття”. Кращою в номінації «Естрадна пісня», стала Мар’яна Юрченко, що представляла Інститут політичного лідерства та лінгвістики. Олена Юрченко, з Інституту соціальних наук, була кращою в номінації „Народна пісня”.

В номінації «Дует» ІІІ місце вибороли Дар’я та Олександра Котеньові з Інституту Права та ЕПТ відповідно, друге місце посіли Андрій Кравченко та Олександра Баркалова, а перемогли студенти Інституту Права Євген Бургела та Максим Красота.

Цього року, перше місце в номінації „Ансамбль” розділили між собою одразу дві музичні студії „Глорія” з Президентського університету МАУП та «Академія Плюс» з Волинського інституту МАУП, який вже другий рік поспіль визнається кращим студентським ансамблем.

В номінації «Вокал» за призові місця боролися студенти, які мають найкращі вокальні дані. Тож, вже другий рік поспіль, кращою стає студентка Інституту політичного лідерства і лінгвістики Стелла Гусейнова, друге місце зайняла Олександра Баркалова з Інституту міжнародних відносин.

Серед студентських вокально-інструментальних колективів цього вечора не було рівних «Парадайз» з Яготина.

Приз глядацьких симпатій дістався Ользі Загній, а приз симпатій журі розділили між собою Сабіна Красная та хорова студія „Первоцвіт” з Економіко-правового технікуму МАУП.

Нагороди переможцям вручала проректор з виховної роботи МАУП Людмила Біжик та начальник відділу культурно-естетичного виховання Людмила Угляренко. Насамкінець, усі члени журі подякували учасникам за подароване свято та побажали конкурсантам якнайбільше перемог, творчих звершень та наснаги.

Поділитися посиланням: