Про Академію

Меню

Студентська збірна МАУП з футболу візьме участь у студентському Євро-2008

10 Липня 2008 13:28

Студентська збірна МАУП з футболу візьме участь у цьогорічному чемпіонаті Європи із футболу серед університетів. Після минулорічного 13 місця, маупівцям фактично було перекрито шлях до участі у Євро-2008, проте їм вдалося подолати всі перепони та опинитися врешті серед 16 команд від вищих навчальних закладів Європи, які виборюватимуть чемпіонський титул.

Організацію студентського Євро-2008 Європейська студентська спортивна спілка (UESA) довірила Україні, що дуже символічно в світлі того, що вже через чотири роки в нашій країні відбудеться чемпіонат Європи з футболу – Євро-2012. Такою ж символічною стала б перемога української студентської команди. Якщо взяти до уваги, що участь у студентському Євро-2008 візьме аж три команди від України, шанси на успіх для нас неабияк зростають. І тим більше для збірної МАУП, яка неофіційно вважається найсильнішою в українському дивізіоні (нагадаємо, два роки тому маупівці вибороли призове 3-тє місце у європейському чемпіонаті). Проходитимуть матчі студентського Євро-2008 на стадіонах Києва та Київської області, а почнеться чемпіонат вже незабаром – 20 липня, та триватиме до 26 липня.

Недавно організатори чемпіонату – Європейська спортивна студентська спілка, Всеукраїнська футбольна асоціація студентів, Спортивна студентська спілка України – в Будинку футболу Федерації футболу України провели жеребкування щодо розподілу студентських команд по групах та представили попередній графік проведення матчів. Таким чином, було визначено, що команда Харківської зооветеринарної академії гратиме в групі А, команда Івано-Франківського університету нафти та газу – в групі B, а студенти Міжрегіональної Академії управління персоналом змагатимуться за перемогу у групі D. Суперниками маупівців будуть швейцарці, турки та росіяни, з якими наша збірна гратиме відповідно 20, 21 та 22 липня. Бажаємо нашим футболістам успіху та перемог!

Поділитися посиланням: