Про Академію

Меню

У Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулось свято пісні - «Студентська осінь-2005»

28 Жовтня 2005 18:34
      Свято «Студентська осінь» - традиційний конкурс української студентської пісні, що проводить Академія щоосені. З усіх куточків України завітала до столиці талановита творча молодь – автори і виконавці студентської пісні. Це – студенти інститутів Президентського університету Академії та інститутів і філій Всеукраїнського Університету МАУП. Продемонструвати свою майстерність приїхало понад 50 студентів з 16 міст України, зокрема, з Луганська, Вінниці, Одеси, Дніпропетровська, Хмельницького, Черкас, Львова. Учасники виконували авторські пісні та відомі естрадні композиції. Майстерність музичного та вокального виконання, артистизм, костюми учасників гідно оцінило поважне журі конкурсу, серед яких відомі артисти – композитори, музиканти, співаки.
      А це, зокрема, народна артистка України, солістка тріо «Золоті ключі» Валентина Коротя-Ковальська, композитор та виконавець Лариса Іваненко, співачка Елеонора Іванова, збирач та виконавиця народних пісень Наталя Сербіна, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Марта Шпак, артистка Оксана Красножен.
      Визначено переможців конкурсу. Так, дипломи «За оригінальність виконання» отримали Сергій Єрьомкін з Рівного, Варвара Юрченко та Ірина Ліщук з Інституту міжнародних відносин МАУП та Олекса Волинський з Інституту соціальних наук Академії. Кращими в номінації «Ансамблі» визнано студентські вокально-інструментальні колективи, представлені Економіко-правовим технікумом МАУП, а також Краснодонською та Львівською філіями. В номінації «Авторська пісня» призові місця вибороли Дмитро Боровков та Іван Небраш з Прилук, Олена Ткаченко з Херсону та студент Інституту міжнародних відносин МАУП Анатолій Яворський, що посіли ІІІ місце. На ІІ-му місці – Євгенія Глушко з Луганська, одесит Сергій Боханцев та Ірина Журавель з Кривого Рогу. Вінчає список призерів студент Українського Військово-козацького інституту МАУП Володимир Бондарчук. В номінації «Дует» ІІ-ге місце дісталося Сергію Боханцеву та Діані Мороз з Одеси, на І-ому – луганчани Євген Бургела та Євгенія Глушко. В номінації «Вокал» за призові дипломи боролися студенти, які мають найкращі вокальні дані. В цьому конкурсі ІІІ-тє місце вибороли Яна Шкуропат з Вінниці, Лілія Коцар з Черкас, Олена Забєліна з Херсону та Світлана Василевська, що представляє Інститут соціальних наук МАУП, на ІІ-му – Ірина Журавель з Кривого Рогу, Ірина Патлавська з Економіко-правового технікуму МАУП, Юлія Коршак з Інститут міжнародної економіки та фінансів Академії. І, нарешті, І-ше призове місце розділили між собою Юлія Джура з Яготина, Марина Сидорова з Житомира та Марина Гарбуз з Економіко-правового технікуму МАУП.
      Нагороди переможцям вручила директор Департаменту позанавчальної роботи МАУП Людмила Біжик. Вона подякувала учасникам за подароване свято і побажала конкурсантам подальших творчих успіхів.
Поділитися посиланням: