Про Академію

Меню

В Академії пройшов півфінал конкурсу краси «Панна Президентського університету МАУП - 2011»

04 Березня 2011 16:47

Вже традиційно навесні в Академії проводиться свято краси і молодості. Цього тижня відбувся півфінал конкурсу «Панна Президентського університету МАУП - 2011». В цьому році в півфіналі брали участь дев’ять красунь, які гідно представили свої навчальні підрозділи, продемонструвавши усю свою красу, грацію, інтелект, креативні та дотепні програми виступів. Учасниці ретельно готувалися до конкурсу, доклавши багато сил та умінь, щоб здобути перемогу.

Обирати найкрасивішу дівчину півфіналу довірили високоповажному журі, до складу якого увійшли: Людмила Біжик – проректор з виховної роботи та довузівської підготовки, Оксана Калуцька – керівник служби по зв’язкам із засобами масової інформації та громадськістю, Олена Солярова – менеджер по зв’язках з громадськістю компанії «Стар Тревел», Віктор Кикоть – бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби, Стела Гусейнова – золотий голос Академії, випускниця МАУП.

Журі звертало увагу на багато нюансів під час виступів конкурсанток – зовнішній вигляд, сценічні образи та вбрання, оригінальність виступів, вміння поводитися на сцені та перед фотооб’єктивами, інтелект, чарівність, яка випромінювала яскравіше софітів.   

            Кожна красуня здивувала зал своєю творчістю, креативністю і талантами. Конкурсантки чудово впоралися з усіма завданнями, передбаченими умовами конкурсу. І першим - було представити  глядачам свій ідеал:

 Спів Катерини Агафонової зачарував глядачів своїм звучанням, потужністю та харизматичним виконанням. Катерина обрала своїм ідеалом –Джульєтту, розігравши на сцені цілий міні-мюзикл. „Мені допомагав готуватися мій колектив Gloria, де я займаюсь вокалом. – поділилася враженнями учасниця багатьох вокальних конкурсів. - Головне, щоб конкурс пройшов весело, цікаво з драйвом„

 Втілення весни в образі Вероніки Бевз не залишив байдужим жодного присутнього на святі, захопивши своєю щирістю та проникливим виконанням монологу.

 Тетяна Гусарова та Яна Пилипчук зійшлись у думці, що їхній ідеал - це мрійлива Ассоль. Однак кожна з дівчат представила цей образ в свій оригінальний спосіб. Тетяна виразила ніжність і мрійливість Ассоль у формі ліричного і чуттєвого танцю. А Яна закликала усіх до того, щоб не шукати свій корабель щастя, а творити його власними руками.   

У натхненному монолозі Міла Браташ представила свій ідеал – Королеву Великобританії Вікторію. Дівчина зізналась, що у своєму житті прагне наслідувати цю величну жінку. Відповідаючи на запитання в очікуванні рішення журі, Міла сказала, що насолоджується участю у конкурсі, але для неї важливо також, щоб отримали задоволення і радість ті люди, які підтримали її і надихнули на участь у змаганні. „Мені було б цікаво потрапити до фіналу, але свій головний приз – участь у конкурсі краси і робота з вокальною студією Gloria – я вже отримала” – наголосила Міла.

 Лариса Підопригора підготувала міні-фільм «У пошуках ідеалу», чим звеселила журі та глядачів жартівливим змістом кліпу.

Лариса брала участь у конкурсі вже вдруге і розповіла, що цього разу було готуватися важче, адже один з номерів довелось переробляти в останній момент, однак це не позбавило її впевненості: „Перед конкурсом я майже не хвилювалася і була впевнена, що пройду до фіналу”.

 Гламурний образ представила учасниця під номером 7 – Катерина Власова, виконавши монолог про долю жінок і продемонструвала неабиякий акторський талант.

 Ідеалом для Альони Корченелі є мама. Для неї це слово таїть цілий світ, учасниця нагадала усім глядачам, що потрібно цінувати тих людей, які поруч з нами, і насолоджуватися кожною хвилиною життя.

 І завершив перший етап конкурсу виступ Яни Манжоли, в якому її ідеалом виступила Роксолана, хоробра і красива українська дівчина, яка врятувала козаків з турецького полону, однак сама лишилася на чужині. В інтерв’ю перед конкурсом Яна підкреслила, що її дуже підтримували батьки, друзі, а також заступник директора ЕПТ з виховної роботи Світлана Іванівна Прокопенко: „Я готувалася з радістю, з посмішкою, але останні дні дуже хвилювалася, навіть втрачала сон”.

Також на красунь чекали нелегкі випробування, у вигляді конкурсу-дефіле «Пляжний сезон», під час якого дівчата вийшли на сцену в пляжних купальниках та «Парад вечірніх суконь». Конкурсантки продемонстрували свої таланти у вигляді танців, співів, акторських мініатюр у завданні під назвою «Весняні фантазії».

Після голосування вердикт журі був таким:

«Панна чарівність» - Вероніка Бевз (Інститут міжнародних відносин);

«Панна глядацьких симпатій» - Тетяна Гусарова (Інститут права);

«Панна досконалість» - Яна Пилипчук (Економіко-правовий технікум при МАУП);

«Панна вишуканість» - Міла Браташ (Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій);

«Панна артистичність» - Катерина Власова (Інститут права);

«Панна симпатії журі» - Альона Корченелі (Інститут соціальних наук);

ІІІ місце – Катерина Агафонова ( Інститут міжнародних відносин);

ІІ місце – Яна Манжола (Економіко-правовий технікум при МАУП);

І місце – Лариса Підопригора (Інститут міжнародних відносин).

 

Побажаємо успіху і творчого натхнення конкурсанткам, які пройшли до фіналу конкурсу «Панна МАУП – 2011» і 16 березня змагатимуться за корону разом з дівчатами з регіональних підрозділів МАУП, які приїдуть до Києва з усієї України.

Поділитися посиланням: