Про Академію

Меню

Веселі, запальні та урочисті «Танці з викладачами-2015»

03 Квітня 2015 13:52

День сміху, День танцю і День народження – усі ці три свята відзначили 1-го квітня в Міжрегіональній Академії управління персоналом.

У Всесвітній день сміху в МАУП відбувся традиційний конкурс «Танці з викладачами». Цікаво, що конкурс відбувся у переддень відзначення 26-ї річниці з дня заснування Академії. Оскільки цьогоріч на 1-е квітня припало одразу три свята, то без сюрпризів і несподіванок не обійшлося.

За традицією конкурс розпочався представленням учасників. Ведучі розповідали про вподобання та захоплення  конкурсантів. А пари були такі:

  • Пара № 1 студенти Інституту реклами Ольга Хомусько  та  Дмитро Колодійчук;
  • Пара № 2 співробітник Економіко-правового технікуму при МАУП Олена Корнєва та студент технікуму Андрій Борисенко;
  • Пара № 3 викладач ЕПТ при МАУП Ірина Ястремька та студент технікуму Ілля Тимошенко;
  • Пара № 4 студент Інституту права Дмитро Прудивус та начальник відділу культурно-естетичного  виховання Департаменту позанавчальної роботи МАУП Тетяна Колеснікова;
  • Пара № 5 головний фахівець  з виховної роботи Департаменту позанавчальної роботи МАУП Марина Вакулик та студент Інституту права Сергій Ткач;
  • Пара № 6 завідувач кафедри реклами та виставкового бізнесу Інституту реклами Аліна Аль-Тмейзі та студент Інституту реклами Євген Гаврілов;
  • Пара № 7 фахівець  з виховної роботи Департаменту позанавчальної роботи МАУП Аліна Чухало та студент Українсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики Руслан Бобир;
  • Пара № 8 провідний фахівець відділу виховної роботи з іноземними студентами Аліна Чернишова та студент Інституту права Роджер Караман.

Після представлення учасників відбулася перша несподіванка. Хореограф та режисер-постановник конкурсу Андрій Науменко розповів, що за новими правилами у програмі передбачено не два конкурси, до яких ретельно готувалися пари, а три. Тому конкурсом-несподіванкою стала запальна ламбада, виконуючи яку конкурсанти мали показати свою майстерність танцю та готовність до імпровізацій.

Наступним конкурсним випробуванням став віденський вальс. На сцену викликали по дві пари, які демонстрували танок. Після виконання вальсу, за новими правилами, голосування журі було таємним: усі результати були заховані у конверт до кінця конкурсу. Саме це стало другим сюрпризом для учасників, глядачів, і, навіть, для журі.

 

До речі про журі. Цього дня у суддівській колегії були:

  1. Проректор з наукової та виховної роботи МАУП Микола Головатий;
  2. Заступник директора з виховної, соціальної та профорієнтаційної роботи ЕПТ при МАУП Світлана Прокопенко;
  3. Декан Інституту права, лауреат конкурсу «Танці з викладачами-2014» Юрій Ящуринський;
  4. Випускниця МАУП, керівник хореографічної студії Юридичного ліцею при Національній академії внутрішніх справ Дарина Томко.

Третім конкурсним випробуванням стали «Довільні композиції», у яких пари мали поєднати акторську й танцювальну майстерність із сюжетною лінією. Пара №1 вразила всіх запальним хіп-хопом у номері «Молодь з Маямі біч».

Конкурсанти Олена Корнєва та Андрій Борисенко на перше квітня вирішили пожартувати і побратися, тому, вбравшись у весільний одяг, пара танцювала ча-ча-ча.

 

Романтично-чуттєву бачату представили Ірина Ястремька та Ілля Тимошенко, перенісши усіх на берег моря.

Справжня сімейна драма розігралася у композиції пари № 4 «Допоможи мені», в якій конкурсанти танцювали танго.

 

Марина Вакулик та Сергій Ткач запросили глядачів на Сорочинський ярмарок, на котрому пристрасна циганка вкрала гаманець у простого моряка.

Варіації на тему індійських фільмів показали Аліна Аль-Тмейзі та Євген Гаврілов.

Тема фільмів прослідковувалась і у постановці пари № 7: Аліна та Руслан перевтілилися у головних героїв радянського фільму «Службовий роман» і запалили залу веселим драйвом. 

 

А Роджер Караман та Аліна Чернишова  показали варіації на футбольну тему, в яких демонстрували і запальні, і повільні рухи танців. 

 

Після виконання довільних композицій журі виставило бали учасникам за двома критеріями: техніка виконання та артистичність. По завершенню третього конкурсу журі визначило імена переможців. Тож, результати конкурсу «Танці з викладачами - 2015» такі:

 «Приз глядацьких симпатій» здобули Аліна Чухало та Руслан Бобир;

титул найартистичнішої пари отримали Аліна Аль-Тмейзі та Євген Гаврілов;

у номінації «Найкраща техніка виконання» та володарями гран-прі конкурсу «Танці з викладачами-2015» стала пара Олена Корнєва та Андрій Борисенко.

 

Усі пари отримали дипломи учасників конкурсу та заохочувальні призи.

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: