Меню

Виставка „Освіта та кар’єра 2007”

19 Листопада 2007 11:13

Днями у приміщенні столичного Палацу мистецтв „Український дім” відбулось урочисте відкриття заходів святкування Дня студента в рамках спеціалізованої виставки „Освіта та кар’єра 2007.

Ця виставка покликана ознайомити усіх бажаючих з діяльністю вищих навчальних закладів України, міжнародними освітянськими організаціями та програмами студентських обмінів. Українські та міжнародні компанії, як правило, презентують на виставці вакансії для молоді, а також розкривають можливості отримання вищої освіти в Україні та за кордоном.

На виставці, до уваги відвідувачів, представлено повну та вичерпну інформацію про київські та регіональні вищі навчальні заклади України.  

Міжрегіональна Академія управління персоналом постійно бере участь в освітянських виставках. На стенді Академії представлені усі інститути Президентського університету та філії Всеукраїнського університету, яких понад 50 в Україні, всі напрямки діяльності Академії та книги Видавництва МАУП. Компетентні співробітники Академії надають усім охочим та спраглим до знань детальну інформацію про навчання та умови вступу до найбільшого недержавного вищого навчального закладу України.

У зв’язку з введенням  незалежного оцінювання знань усіх випускників загальноосвітніх закладів України, МАУП на цьогорічній виставці представила до уваги відвідувачів, вичерпну інформацію про підготовче відділення, яке дасть змогу кожному бажаючому поповнити свої знання і належним чином підготуватися до тестування, щоб згодом продовжити навчання у вищому навчальному закладі.

Незабаром, в Міжрегіональній Академії управління персоналом розпочинається набір абітурієнтів на наступний навчальний рік, отож, не баріться, поспішайте, оберіть своє майбутнє вже сьогодні!

МАУП чекає саме на вас!

Поділитися посиланням: