Про Академію

Меню

Виставка «Освіта та кар’єра – 2005»Виставка «Освіта та кар’єра – 2005»

21 Листопада 2005 14:26
Впродовж 17 – 19 листопада у приміщенні Палацу мистецтв «Український дім» проходила виставка «Освіта та кар’єра – 2005». Ініціатори заходу – Міністерство освіти і науки України, Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, Товариство «Знання», Київський молодіжний центр праці та Всеукраїнська студентська рада. Традиційно відкриття виставки приурочено до Дня студента. Міжнародна спільнота відзначає це свято 17 листопада в пам’ять про загиблих під час антифашистських виступів чеських студентів в листопаді 1939 року. Відзначення Дня студента в Україні супроводжується проведенням цілої низки освітянських, громадських та культурно-мистецьких заходів.

Підвищення ролі студентства в громадському та політичному житті країни, популяризація серед широкого загалу освітян, учнівської та студентської молоді Національної доктрини розвитку освіти України, інформування молоді з питань інтеграції України до ЄС, молодіжних програм, студентських та шкільних обмінів, висвітлення досвіду співпраці з європейськими країнами у сфері освіти, працевлаштування молоді, розвиток молодіжного підприємництва та туризму, пропаганда здорового способу життя – саме ці цілі і поставлені були перед «Освітою і кар’єрою – 2005».

В рамках роботи виставки було проведено круглі столи, семінари з питань науково-дослідної роботи студентів, працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, міжнародного співробітництва та впровадження нових технологій в освітянській галузі.

Нинішня виставка стала черговим оглядом досягнень освітянської галузі. Численні заклади освіти поділилися своїм досвідом у підготовці спеціалістів та можливості щодо надання вищої освіти українським та іноземним громадянам.

Серед учасників виставки – представники вищої школи України, закордонних навчальних закладів, закордонних культурних центрів, видавництв, підприємств-виробників технічних засобів навчання та оснащення для навчальних закладів, навчальних центрів та спеціалізованих курсів.

Освітні заклади – учасники виставки широко представили відвідувачам програми з бізнес-освіти. В розділі виставки «Бізнес-освіта, тренінги та консультації» було презентовано вітчизняні та зарубіжні бізнес-школи, навчальні заклади України, які пропонують другу вищу освіту, програми дистанційної освіти, програми для директорів компаній та менеджерів вищої та середньої ланок, видавців ділової літератури. Весь спектр цих послуг пропонує нині найбільший недержавний вуз України – Міжрегіональна Академія управління персоналом. Одним з перших на теренах СНД вуз почав готувати спеціалістів-управлінців економічного спрямування. За результатами Всеукраїнського рейтингу вузів «Софія Київська» в 2005 році МАУП визнано кращим вищим навчальним закладом недержавної форми власності. Традиційно стенд Академії, яка щорічно бере участь у виставці «Освіта та кар’єра», викликає неухильний інтерес з боку відвідувачів. Не тільки випускників шкіл, що обирають свій професійний шлях, але й директорів компаній, менеджерів вищої та середньої ланки, які зацікавлені у підвищенні кваліфікації та отриманні другої вищої освіти, менеджерів з персоналу, які обирають корпоративні програми бізнес-навчання, студентів старших курсів, які заздалегідь  обирають університети, школи бізнесу або тренінг-центри для продовження навчання. На стенді МАУП було представлено всі напрямки діяльності Академії. Біля експозиції МАУП відбувся розіграш безпрограшної лотереї, учасники якої мали можливість виграти книги видавництва МАУП, а також знижку в оплаті за навчання.

Поділитися посиланням: