Про Академію

Меню

Вітаємо переможця конкурсу «Містер МАУП-2013»!

24 Квітня 2013 16:49

На деревах віти
І пташки несуть на крилах
Синьоокий квітень.
І усе навкруг розквітне, наче ненароком,
Де пройде шляхетний квітень
Барвінковим кроком.

22 квітня у кіноконцертній залі «Україна» Міжрегіональної Академії управління персоналом вибрали Містера МАУП-2013. Десять претендентів – студентів нашої Академії – мусили пройти крізь вогонь і воду, продемонструвати свій інтелект, галантність, елегантність, винахідливість, почуття гумору, танцювальні здібності та інші таланти. Проте, як кажуть, доля сама визначила найкращих.

Цьогорічна весна запам‘ятається всім своєю шаленістю, а особливо тим десятьом завзятим юнакам, які вирішили змагатися за титул Містера МАУП-2013!

І конкурс за конкурсом, випробування за випробуванням, які випадали на долю наших учасників розкривали їхні таланти, про які дехто з них міг і не здогадуватися!

Конкурси «Мій ідеал», «А Вам слабо?», «Розумний – аж страшно!», «В полоні муз» та фінальне дефіле всі хлопці витримали на славу… і поки глядачі насолоджувалися прекрасними концертними номерами, у суддівській кімнаті точилися запекла суперечка – хто ж все таки кращий? І вирішили вони, що всі хлопці виступили, із гідністю відстоюючи честь своїх інститутів і технікумів. А місця вирішили розподілити наступним чином:

І місце – Владислав Степанов з Інституту менеджменту і бізнесу в образі Мішки Япончика;

ІІ місце розділили між собою Михайло Шумивода з ЕПТ при МАУП в образі адмірала Колчак та Дмитро Столяренко з Інституту права, який обрав образ Девіда Бекхема;

ІІІ місце судді присудили Володимиру Менщику з Інституту міжнародних відносин та лінгвістики, який був в образі Дон Кіхота, і Валерію Гаврилову з Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій, якому близький образ Джеймса Бонда.

Титул Містер «Інтелектуал» завоював Владислав Горанін з Інституту міжнародних відносин та лінгвістики, до душі якому припав обаз Річарда Левине Серце.

Звання Містер «Досконалість» судді присудили Сергію Гайдаю з Інституту реклами, який своїм ідеалом вважає зірку кінокомедії Джима Кері.

Містером «Галантність» став Олексій Родіонов, просто мужній студент Інституту соціальних наук і самоврядування.

Ігор Цециніовський, студент ЕПТ при МАУП, обрав образ усім відомого Шурика Леоніда Гайдая і завоював титул Містер «Глядацьких симпатій»!

І, звісно, Містером «Елегентність» став Руслан Бобир з Інституту міжнародних відносин та лінгвістики, ідеалом якого є козак Мамай.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо натхненних перемог, вражаючих досягнень і карколомних життєвих звершень!

 

Матеріал підготували:
Юлія Цесаренко
Марина Лавренчук

Поділитися посиланням: