Про Академію

Меню

Запальні та креативні «Танці з викладачами - 2014»

20 Лютого 2014 16:03

«Танець – це життя» – під таким гаслом розпочався традиційний конкурс Міжрегіональної Академії управління персоналом «Танці з викладачами». 18 лютого у кіноконцертному залі «Україна» МАУП зібралися учні, студенти, випускники та працівники вишу.

Танцювальний конкурс розпочався представленням пар-учасників. Тож у «Танцях з викладачами» участь взяли:

Пара  № 1: студентка Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу імені Богдана ХмельницькогоГанна Кузьменкота старший викладач Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу Сергій Мамонтов.

Пара  № 2: студентиУкраїнсько-Арабського інституту міжнародних відносин та лінгвістики імені Аверроеса Вікторія Дублянська та Руслан Бобир.

Пара № 3: студентка Інституту права ім. князя Володимира Великого Владислава Ярмак та декан і викладач Інституту права Юрій Ящуринський.

Пара № 4: учень 11-го класу Навчально-виховного комплексу «Престиж» при МАУП Владислав Маліневськийта психолог НВК «Престиж» Марія Данілова.

Майстерність учасників конкурсу  оцінювало суворе, але справедливе журі у складі:

  • проректора з наукової та виховної роботи МАУП Миколи Головатого;
  • заступника директора з виховної  роботи Економіко-правового технікуму при МАУП Світлани Прокопенко;
  • хореографа-постановника сучасних танців, кандидата в майстри спорту з художньої гімнастики, учасниці танцювальних шоу-програм на телеканалах «Інтер» та «1+1» Олени Сєрової;
  • володарки Гран-прі  конкурсу «Танці з викладачами», учасниці Народного ансамблю танцю «Перлина» Томко Дарини.

Виступи кожної пари оцінювалося за двома критеріями – техніка виконання та артистизм. На розсуд журі кожен танцювальний тандем представив два танці – обов’язковий для усіх учасників вальс та танок вільної програми.

У першому конкурсному завданні кожна пара намагалася показати майстерність у віденському вальсі та передати величність 19 століття, адже саме тоді цей танок зазнав неабиякої популярності.

У другому танці конкурсної програми пари-учасники намагалися підкорити журі своїми незвичайними сюжетами в постановках. Так, Ганна Кузьменко та Сергій Мамонтов здивували усіх рок-н-ролом, який був покладений на сюжетну лінію відомого дитячого мультфільму «Малюк та Карлсон». Член журі Микола Головатий відзначив у цій постановці роль Карлсона і підкреслив, жартуючи, що цей герой має бути значно меншим. Студентська пара Вікторія Дублянська та Руслан Бобир вразили присутніх виступом «Примане танго», який вразив Світлану Прокопенко. Вона охарактеризувала їхній дует одним словом «креативні». Пара № 3 Владислава Ярмак та Юрій Ящуринський виконували танок «Мурка» із використанням великої кількості зброї у виступі. Однак, на думку члена журі Олени Сєрової, їм не вистачило танцювальної лексики. А от Марія Данілова та Владислав Маліневський запалили своїм неперевершеним виступом «Любов та рок-н-рол» кожного присутнього у залі. Дарина Томко відзначила, що дуже переживала за партнерку саме цього дуету, адже її у танці, за задумом, партнер мав викинути зі сцени.

Призові місця пар-конкурсантів журі розподілило наступним чином:

  • В номінації «За волю до перемоги» першість отримали Вікторія Дублянська та Руслан Бобир;
  • «Приз глядацьких симпатій» здобули Ганна Кузьменко та Сергій Мамонтов;
  • В номінації «Артистичність» перемогли Владислава Ярмак та Юрій Ящуринський;
  • Гран-прі конкурсу «Танці з викладачами» вибороли Марія Данілова та Владислав Маліневський.

Вітаємо переможців!

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: