Про Академію

Меню

Міжнародний семінар "Медійний образ війни. Російська агресія проти Україні 2022-2024"

04 Березня 2024 14:01

28 лютого на запрошення партнерського закладу вищої освіти Академії соціальної та медіа культури в Торуні та Регіонального осередку міжнародних дебатів директор Центру координації наукових видань та розвитку міжнародного співробітництва Людмила Крива та студентки МАУП 2 курсу спеціальності "міжнародні відносини" Кашуба Ольга та Дріч Олександра, студентки 2 та 3 курсу спеціальності "філологія" Валерія Наконечка та Єкатерина Козюн, котрі перебувають в польському закладі в рамках Програми академічної мобільності Erasmus+, взяли участь у міжнародномі семінарі "Медійний образ війни. Російська агресія проти Україні 2022-2024".

З польської сторони учасниками заходу були професор Ян Вишневський - директор Регіонального осередку міжнародних дебатів в м. Торунь, Кристіан Холащинський - координатор Програми Erasmus+, Пшемислав Павлак - директор Офісу європейських проєктів, а також викладачі Академії соціальної та медіа культури в Торуні.

В ході семінару, його учасники виступили з доповідями щодо висвітлення новин про війну в Україні в провідних медіа Європи та світу, розглянули питання дезінформації та пропаганди, окреслели очікування міжнародної спільноти від контрнаступу України та сьогоднішню ситуацію на фронті. Мовами семінару була англійська та польська.

Дякуємо польським колегам за послідовну підтримку України та всіх наших ініціатив!

Поділитися посиланням: