Про Академію

Меню

Діяльність Наукового товариства студентів та молодих вчених Хмельницького інституту МАУП презентовано у Книзі «Ради молодих вчених 2021»

01 Серпня 2022 17:15

29 липня 2022 року Рада молодих вчених при Міністерстві освіти та науки України презентувала електронний варіант Книги «Ради молодих вчених 2021» до якої увійшла інформація про Наукове товариство студентів та молодих вчених Хмельницького інституту МАУП.

Наукове видання містить інформацію про 133 Ради молодих вчених закладів вищої освіти та наукових установ з усієї України, з яких 12 підрозділів стосується інформації про діяльність Рад молодих вчених 12-ти структурних підрозділів Міжрегіональної Академії управління персоналом!

З електронним примірником можна ознайомитися за посиланням: http://ysc.in.ua/wp-content/uploads/2022/07/Knyha-Rad.pdf?fbclid=IwAR2_W5qNNvrbcBhRMijRaSflBL0C7ia-QDtd1k_Aee3JxTAk2F363fdJZ1Y

Наукове товариство студентів та молодих вчених Хмельницького інституту МАУП діє з 2003 року і налічує 85 членів. Наукове товариство активно проводить наукові заходи, видає збірники наукових праць, а також популяризує науку серед студентської молоді. В майбутньому зусилля Наукового товариства студентів та молодих вчених Хмельницького інституту МАУП буде спрямовано на розвиток структури, міжнародну співпрацю та ефективніше впровадження академічної мобільності.

З інформацією про діяльність можна ознайомитися за посиланням: http://www.maup.km.ua/institut/studentske-samovryaduvannya/naukove-tovaristvo-studentiv-ta-molodih-vchenih.htm

На презентації Рада молодих вчених при МОН України анонсувала підготовку видання «Книга Ради молодих вчених 2022. Незламні» до підготовки якої ми обов’язково долучимось.

Дякуємо Раді молодих вчених при МОН України за можливість презентувати свою діяльність і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Поділитися посиланням: