Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у XІX щорічній виставці «Освіта та кар’єра – 2016»

19 Квітня 2016 11:19

З 14 до 16 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася XІX  щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2016», участь у якій взяла і Міжрегіональна Академія управління персоналом.

На виставці кожен бажаючий  мав змогу отримати інформацію про можливості освіти в Україні та за кордоном, безпосередньо від представників як українських, так і  закордонних навчальних закладів. Крім індивідуальних консультацій і особистих зустрічей відвідувачі мали можливість прослухати тематичні семінари та презентації. У заході взяли участь навчальні заклади і організації з України, Німеччини,  Австрії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Греції, Естонії, Туреччини, Латвії, Грузії, Литва, Румунії, Словаччини, Іспанії,Малайзії. Також були представлені провідні українські освітні агенції, Ізраїльський культурний центр при Посольстві держави Ізраїль в Україні.  

На виставці відвідувачі змогли ознайомитися з навчальними закладами та з перших вуст одержати інформацію про їх діяльність. Ті, хто завітав до стенду МАУП, змогли довідатися про можливості отримання професійної освіти, зокрема програми навчання в Академії, підібрати курси та тренінги, необхідні для подальшого кар’єрного росту. У ході виставки МАУП було нагороджено дипломом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді.

За словами організаторів метою проведення виставки «Освіта та кар’єра – 2016» стало: залучення суспільного інтересу до освіти, пропаганда досягнень України в цій сфері, формування єдиного українського освітнього простору; інформування молоді про можливості отримання професійної освіти в Україні та за кордоном; презентація вітчизняних та закордонних навчальних закладів, молодіжних програм, програм обміну студентами та учнями, вивчення досвіду співпраці з європейськими країнами у галузі освіти та працевлаштування молоді.  

Ольга Коробій

Поділитися посиланням: