Про Академію

Меню

МАУП взяла участь у міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2015»

21 Квітня 2015 14:19

З 16 до 18 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася XXVIІ щорічна міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра – 2015», участь у якій взяла і Міжрегіональна Академія управління персоналом.

У перший день відкриття, 16 квітня, на виставку завітали поважні гості:заступник Міністра освіти і науки України Павло Полянський, віце-президент Національної академії педагогічних наук України Володимир Луговий, Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Генрік Літвін, радник Посольства держави Ізраїль в Україні Шмуель Поліщук, голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерця та інші.

«Сьогодні тут представлена велика кількість університетів з різних країн, різного профілю, різних освітніх парадигм. Нам усім важливо порівнювати свої досягнення і виставка є доброю можливістю зробити освіту в кожному навчальному закладі кращою. Тому я бажаю професорсько-викладацькому складу українських і зарубіжних університетів здобутків на освітньому шляху, а молоді  зичу, щоб освіта впродовж життя стала її дороговказом і допомогла не лише зробити кар’єру, але й зробити нашу країну єдиною і європейською»– зазначив Павло Полянський.

 

На виставці відвідувачі змогли ознайомитися з навчальними закладами та з перших вуст одержати інформацію про їх діяльність. Ті, хто завітав до стенду МАУП, змогли довідатися про можливості отримання професійної освіти, зокрема програми навчання в Академії, підібрати курси та тренінги, необхідні для подальшого кар’єрного росту.

На виставці МАУП було нагороджено дипломом за активну профорієнтаційну роботу серед молоді.

Ольга Коробій 

Поділитися посиланням: