Про Академію

Меню

Ставайте студентом без ЗНО до 27 березня 2021!

28 Лютого 2021 16:58

Весна – це час для змін, чи не так? Тож якщо ви давно мрієте про вищу освіту, а сертифікатів ЗНО на руках не маєте, приємні зміни у вашому житті все одно можуть статися!

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує до вступу абітурієнтів без сертифікатів ЗНО. Процедура вступу є повністю законною та неймовірно популярною серед українців, а все тому, що Академія вже не перший рік вдало реалізує освітню програму спільно з кількома закордонними закладами вищої освіти. Весняний набір 2021 триває до 27 березня.

Там, де інші бачать обмеження, ми даруємо можливості! Вступайте до будь-якого з нижче вказаних закордонних вишів:

  • Варшавський університет менеджменту в м. Варшава, Польща.
  • Вища школа внутрішньої безпеки в м. Лодзь, Польща.
  • Бургаський вільний університет в м. Бургас, Болгарія.

Втім, не поспішайте збиратися духом і налаштовуватися на складну процедуру вступу чи тимчасовий виїзд за кордон. Все набагато зручніше!

У зв’язку з поширенням пандемії нам вдалося оптимізувати деякі процеси та впровадити в рамках даної освітньої програми вступ онлайн! Вперше за історію її існування максимальна кількість процесів відбувається дистанційно.

Крім того, навчання на першому курсі для студентів-початківців є заочним, тож залишати батьківщину немає потреби. А от по закінченні першого курсу кожен студент зможе обрати, що далі: навчання на другому курсі в МАУП чи продовження навчання за кордоном.

Щоб вже зараз скористатися унікальною пропозицією МАУП і болгарського чи польських вишів, обирайте один із доступних напрямків навчання:

  1. Менеджмент.
  2. Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії.
  3. Фінанси, банківська справа та страхування.
  4. Право.
  5. Облік і оподаткування.
  6. Економіка.
  7. Психологія.
  8. Маркетинг.
  9. Туризм.
  10. Інженерія програмного забезпечення.
  11. Публічне управління та адміністрування.

Реєструйтеся на консультацію зі співробітником Академії за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/. Сучасна інтегрована програма дозволить вам опановувати нову спеціальність без особливих змін у звичайному образі життя та без переживань щодо відсутності сертифікатів ЗНО.

Поспішайте за своєю мрією до МАУП! 

Приймальна комісія:
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp),
(096) 490-490-0
http://maup.com.ua/

Поділитися посиланням: