Студентська красуня МАУП 2008

14 Квітня 2008 09:20

Обирати найкрасивішу дівчину міста, країни, світу вже стало традицією. Не оминули своєю увагою конкурс краси і у Міжрегіональній Академії управління персоналом, де щороку на початку весни серед студенток обирають найпривабливішу, найдотепнішу, найрозумнішу дівчину.

Цього року конкурс «Студентська красуня МАУП 2008» відбувся 10 квітня в президії МАУП.

На учасниць конкурсу чекали цікаві і неординарні завдання, з якими дівчата впоралися з успіхом.

Обрати кращу не легко, члени журі мають звертати увагу не лише на творчість, неповторність, інтелект, зовнішні дані, оригінальність виступів дівчат, а навіть на вбрання, яке підбирали для себе конкурсантки. Серед конкурсних завдань - «Весняні фантазії» - завдання продемонструвати власні таланти та здібності (хореографія, декламація, вокальні, поетичні та інші вміння), «Мій ідеал», «Пляжний сезон», «Королева об’єктиву», «Парад вечірніх суконь».

Серед членів журі – ректор МАУП Микола Головатий. Він зазначив, що кожна з дівчат прекрасна і варта перемоги, а журі оцінювало не лише природні дані, але й те, чому навчилась дівчина, як розвинула свої таланти та здібності за роки навчання в Академії.

У фінальному конкурсі взяли участь 10 дівчат, вони представляли Президентський та Всеукраїнський університет МАУП. Дівчата здобувають в Академії різні спеціальності: юриста, економіста, маркетолога, фінансиста чи бухгалтера, однак всіх їх об’єднало прагнення позмагатися за звання найкращої дівчини-студентки свого вузу.

Незалежно від отриманих нагород, перемог у різних номінаціях і призових місць - цього дня дівчата разом подарували всім глядачам свято краси та творчості.

А ось імена переможниць - Студентська красуня МАУП 2008 – І місце – Наталія Фоменко, студентка Інституту права МАУП.

Віце красуня – ІІ місце – Ель Шериф Фатіма Усман з Інституту менеджменту та бізнесу МАУП.

Віце красуня – Ш місце – Марина Дворова, Кіровоградський інститут МАУП.

 

Поділитися посиланням: