Про Академію

Меню

У Львівському інституті МАУП відбулася конференція «Актуальні питання юридичної науки-2016»

01 Червня 2016 14:06

У Львівському інституті Міжрегіональної Академії управління персоналом відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні питання юридичної науки – 2016».

Метою Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання юридичної науки – 2016» стало об’єднання зусиль фахівців у галузі права та представників молодої генерації юристів задля пошуку нових шляхів реформування вітчизняної правової системи.

Відкриття конференції розпочате вітальним словом директора Львівського інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом, професора Лелик Любов Іванівни.

Вона привітала усіх учасників та гостей цього наукового заходу та зазначила, що вже стало доброю традицією проведення науково-практичної конференції у стінах Львівського інституту МАУП. Важливим при проведенні наукових заходів є залучення науково обдарованої молоді. Усі зусилля науково-педагогічного складу інституту спрямовані на її плекання, адже саме вона є тією рушійною силою, яка може вивести розвиток держави на якісно новий рівень у правовому, соціально-економічному, науковому, культурному, освітньому напрямку.

Ця конференція зібрала багатьох представників юридичної науки. Доповіді учасників конференції стосувалися проблем та фундаментальних питань права, історико-теоретичних та філософських проблем юридичної науки, проблем та перспектив розвитку галузей права в Україні, питань удосконалення законодавства, перспектив правових реформ, становлення та розвитку основних державних інститутів, економічних перспектив розвитку суспільства в умовах формування ринкових відносин та становлення правової держави, філософсько-правових та психологічних проблем реалізації правових норм в умовах сьогодення.

В рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання юридичної науки – 2016» було представлено доповіді спірантів, здобувачів, представників професорсько-викладацького складу Міжрегіональної Академії управління персоналом, Навчально-наукового інституту права та психології НУ «Львівська політехніка», Львівського університету внутрішніх справ та інших навчальних закладів.

Передбачені програмою тематичні напрямки конференції знайшли своє відображення у виступах учасників на засіданнях секцій.

За результатами роботи Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні питання юридичної науки – 2016» опубліковано збірник доповідей та статей.

Поділитися посиланням: