Про Академію

Меню

У МАУП пройшов конкурс «Міс Президентський університет МАУП – 2013»

27 Лютого 2013 10:07

Свято-феєрія дівочої чарівності, артистичності, загадковості, вишуканості, елегантності та успішності – „Студентська красуня МАУП”, традиційно, зібрав у кіноконцертній залі „Україна” Президії МАУП справжніх цінителів.

У цьогорічному конкурсі взяли участь десять учасниць, які представили всі інститути Академії – Інститут міжнародної економіки фінансів та інформаційних технологій, Інститут права, Інститут реклами, Інститут міжнародних відносин та лінгвістики, – а також Економіко-правовий та Деснянський технікуми при МАУП.

Різноманітні конкурси та випробування, які випали на долю учасниць, розкривали багатогранність таланту кожної дівчини. Так, можливість стати одночасно і актором, і режисером, і сценаристом конкурсантки отримали, готуючись до першого конкурсного завдання „Будьмо знайомі”, адже дівчата мали і концепцію ролика розробити, і знятися в ньому, і відшліфувати текст розповіді про себе.

Наступним конкурсом, де дівчати проявили свій акторський талант, став конкурс інсценізації – „Казки Шахразади” – відомі народні казки набули нового звучання у виконанні конкурсанток.

 

Конкурс „Пляжний сезон” занурив нас у сонячну атмосферу, і, дивлячись на красунь-дівчат, здавалося, що за вікном, як і в залі, стоїть літня спека. І мимоволі віриш, що краса врятує світ! І, звісно, настав час проявити свої танцювальні таланти у конкурсі „На всі ноги майстриня”. Дівчата мали підготуватися до виконання десяти танців, проте який саме з них кому випаде, ніхто з них не знав. Тому конкурсантки мали підійти до цього конкурсу з усією серйозністю.

   

Проте якою б талановитою красунею дівчина не була, вона має вміти смачно готувати. І таку грань розкривав конкурс-презентація солодких кулінарних шедеврів „Солодке життя”.

Фінальним конкурсом став „Парад вечірніх суконь”, який став вінцем дівочої грації та елегантності.

За підсумком усіх конкурсів журі визначило переможницю та розподілило нагороди наступним чином:

„Міс чарівність” – Григоренко Альона;

„Міс артистичність” – Анна Мазур;

„Міс вишуканість” – Островська Марина;

„Міс вдача” – Маргарита Земна;

„Міс елегантність” – Сайко Юлія;

„Міс успіх” – Кирієнко Дарина;

"Міс загадковість" - Валентина Середа;

„Віце-міс Президентський університет” ІІІ місце – Волинець Наталія,

„Віце-міс Президентський університет” ІІ місце – Аннєта-Даніела Кузнєцова;

„Міс Президентський університет” – Томко Дарина.

  

Вітаємо всіх дівчат і бажаємо натхнення й наснаги врятувати світ! Своїми талантами та красою з кожним днем робити його краще!

 

Юлія Цесаренко

Поділитися посиланням: